Krvácení, pozitivní test

Anonymní
1.10.17 07:56

Krvácení,pozitivni test

Zdravim, jsem v rozpacich. Mam asi pul roku zavedene nehormonalni telisko, vse bez problemu. Nyni jsem v pulce cyklu zacala spinit a vlastne lahce krvacim az do dnes uz nejakych deset dni. Dnes to mam dostat a uz par dni se citim divne, jako pri prvnim těhotenství, tak jsem si z ranni moci udelala test a byl slabounce pozitivni. Nevim co si o tom myslet ve spojitosti s tim krvacenim ktere trva uz opravdu deset dni, ale neni nijak silne. Navic mam telisko :think:
Stalo se nektere? Myslite ze je sance ze jsem tehotna? Test pozitri zopakuji..
Anonym kvuli rodine, omlouvam se

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1459
1.10.17 08:16

Myslím, že jsi těhotná. Takových diskuzí o otěhotnění s nehormonálním tělískem je tu mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
1.10.17 08:28

@LennyL1 ale nesedi mi k tomu to krvaceni. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
1.10.17 08:37

Muze se taky jednat o neprosperujici těhotenství, proto to krvácení, mas foto testu? Nicméně pokud je na něm byť slabá čárka, tak je v tele hcg a jsi těhotná. Držím palce ať je vse OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.17 08:46

@Tichošlápek Jenze ja jsemchci zacala spinit cca 10.den po ovulaci a od teté doby se tona drzi, neni to klasicka ms.. kdyz to vyfotim tak neni videt vubec nic :lol: zitra zkusim dalsi test, ale jsem zbyla toho zmatena.. chtela jsem jit na vyndani teliska ze si udelame druhatko tak mi prijde divne ze by nas takhle predbehlo :mrgreen: Zaklad.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex