Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím, že jsi těhotná. Takových diskuzí o otěhotnění s nehormonálním tělískem je tu mraky.
Muze se taky jednat o neprosperujici těhotenství, proto to krvácení, mas foto testu? Nicméně pokud je na něm byť slabá čárka, tak je v tele hcg a jsi těhotná. Držím palce ať je vse OK
@Tichošlápek Jenze ja jsemchci zacala spinit cca 10.den po ovulaci a od teté doby se tona drzi, neni to klasicka ms.. kdyz to vyfotim tak neni videt vubec nic
zitra zkusim dalsi test, ale jsem zbyla toho zmatena.. chtela jsem jit na vyndani teliska ze si udelame druhatko tak mi prijde divne ze by nas takhle predbehlo
Zaklad.
Zdravim, jsem v rozpacich. Mam asi pul roku zavedene nehormonalni telisko, vse bez problemu. Nyni jsem v pulce cyklu zacala spinit a vlastne lahce krvacim az do dnes uz nejakych deset dni. Dnes to mam dostat a uz par dni se citim divne, jako pri prvnim těhotenství, tak jsem si z ranni moci udelala test a byl slabounce pozitivni. Nevim co si o tom myslet ve spojitosti s tim krvacenim ktere trva uz opravdu deset dni, ale neni nijak silne. Navic mam telisko
Stalo se nektere? Myslite ze je sance ze jsem tehotna? Test pozitri zopakuji..
Anonym kvuli rodine, omlouvam se