Tělísko, zpožděná MS a negativní testy

1146
30.9.17 03:38

Tělísko, spožděná ms a negativní testy

Zdravím, chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s otěhotněním přes tělísko? Mám tělísko se zlatem. Pátý den už mám spoždění ale testy jsou negativní. Myslíte, že je brzy na testy? Díky za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
901
30.9.17 06:33

Přes zlaté tělísko jsem otěhotněla. Ale podle mě 5. den zpoždění by test už měl něco ukázat. Zkus za dva dny testnout znova. Třeba to je jen nějaký výkyv. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
30.9.17 07:35

Díky :-). Mě už stejně psali, abych šla na preventivní prohlídku na gyndu. Tak když nic tak v po tak budu volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.10.17 20:08

Zdravím, mám nehormonalní tělísko už 3 měsíce a MS pořád nikde. Máte někdo stejné zkušenosti??? Jako na gyndu půjdu, ale maličko jsem se vystresla u čtení různých příspěvků, že jsem v tom, už zase :lol: :lol: holky podpořte mě, že je to normální. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.12.17 22:12

No mě od září tohle dělá MS furt, jednou to je přesně a pak mi to hodí zpoždění. Teď zase. Takže zítra opět pro testy. Jako už jsem z toho na palici :-/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.3.18 19:27

Zdravím všechny. Mám také nehormonální tělísko a dnes je to 32.den od poslední MS. Dělala jsem si 2 testy a oba negativní. Začínám být lehce nervózní, protože 2 děti mám z manželství a přítel má 1. Představa, že máme 4 děti je nepředstavitelná :zed:
Poslední týden se mi často motá hlava. Jinak nějaké náznaky že bych to měla dostat, nic moc. Břicho mě spíš nepobolíva než jo. Všude je převaha 70:30 že vždy šlo o těhotenství. Tak doufám, že to nic nebude. Zítra udělám další test a když nic, v pondělí půjdu na gyndu. Tak se docela děsím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.7.18 01:38

Takže je to tu znova, cca za poslední půl rok mi vždy ms přišla cca o dva dny dříve, než mi ukazoval kalendář. No a teď jsem ms měla dostat před třemi dny a stále nic. Tak nevím, jestli jet opět pro test nebo se na to vy…a počkat, co bude nebo nebude. Vždycky před MS jsem měla docela i bolesti břicha a teď nic. Spíš mě bolí prsa. Tak co myslíte? Mám jet pro test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
23.7.18 08:33

Test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21644
23.7.18 14:40

jed pro test. nehormonalni teliska mohou selhat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí