Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mj-celka píše:
Třeba je to ovulka
ale nikdy před tím se mi to nestalo je to i tak možný?
No pokud je to špinění takhle týden po ms tak by to fakt sedělo na ovulaci ![]()
@Anonymní píše:
ale nikdy před tím se mi to nestalo je to i tak možný?
Pokud to je jenom tyhle dva dny tak jo. Jestli to bude ale trvat dýl, tak to bude něco jinýho.
Takže by jsme se dnes měli s přítelem potulit?
zatím to nějak nehrotíme když jsme teprve ted po ms začali se snažit ale bylo by fajn kdyby to hned první měsíc vyšlo ![]()
@Anonymní píše:
Takže by jsme se dnes měli s přítelem potulit?zatím to nějak nehrotíme když jsme teprve ted po ms začali se snažit ale bylo by fajn kdyby to hned první měsíc vyšlo
Zrovna nedávno se mi to stalo také (krátce po MS), špinění trvalo několik dní. Jestli to byla ovulace nevím (vždy mě bolí břicho při ovulaci), MS došla přesně.
@Anonymní píše:
Takže by jsme se dnes měli s přítelem potulit?zatím to nějak nehrotíme když jsme teprve ted po ms začali se snažit ale bylo by fajn kdyby to hned první měsíc vyšlo
No klidně se i potulte, ale k početí se víc doporučuje normální sex! ![]()
@KatkaX píše:
No klidně se i potulte, ale k početí se víc doporučuje normální sex!
Jinak to může být i čípek po nějaké poloze, kdy dochází přímo k jeho dráždění.
Stejně je zajímavý že celý život nic a najednou zrovna když se začnem snažit tak se takhle ovulace projeví ![]()
Ahoj všem, včera večer jsem si všimla že jsem trochu zašpinila, trošičku na kalhotkách pak už jen na toaletáku když jsem se utírala to samí dnes ráno. jsem týden a něco po ms. ms vždy pravidelná bez problémů asi bych měla podotknout že se snažíme o mimi teprve ted první měsíc. nikdy před tím se mi nic takového nestalo. máte někdo s tím to zkušenost? vim že těhotenství to rozhodně neni protože neni možné týden po ms..všem moc děkuji za odpovědi