Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Beres nejakou hormonalni antikoncepci? Z toho to byt muze, kazdopadne bych sla k dr. jakekoli krvaceni mimo menstruaci neni v poradku.
A krvácíš silně? Neměla jsi nějaký stres, náročnou práci, nachlazení? Koikrát toto MS ovlivňuje. Předešlá MS byla normální? Ev. starší těhotenství by být nemohlo? Doporučuju udělat test a pokud to je jen špinění, tak pár dní počkat, co se bude dít (pokud nemáš nějaké bolesti). Pokud jsou bolesti nebo krvácíš hodně jdi k Dr. Pokud to je jen málo, tak bych počkala a k Dr. šla jen pokud by se to opakovalo, nebo špinění trvalo déle. Ale test raději zkus.
@jowana souhlas, slabší krvácení nemusí znamenat nic hrozného, asi dvakrát jsem to měla a bez následků. Nemáš třeba nějaký velký stres? to hodně ovlivňuje cyklus (u mně aspoň ano)
Ne silně nekrvácím, ted už spíš hnědě. No stres občas taky jo.Tak počkám do zítra snad to nic nebude.
Ovulace. To se stává. Klidně 2-4 dny můžeš špinit. Kdyby to trvalo déle jak 5 dní, může jít o hormonální porochu, to se objednej k lékaři. Jinak nemá smysl stresovat.
@Anonymní píše:
Ne silně nekrvácím, ted už spíš hnědě. No stres občas taky jo.Tak počkám do zítra snad to nic nebude.
Tak uvidíš, já byla taky na větvi, co by to tak mohlo být, pak přišla normální MS a hotovo ![]()
Parkrat jsem spinila pri ovulaci, jednou krvacela, to uz jsem mazala k dr a ejhle cysta, za 2 dny praskla a bylo po vsem, toto ale doprovazely docela silne bolesti.
Záleží jak moc krvácíš. Jestli jakoby víc a bolí tě k tomu břicho, tak to může být i zánět. Já to tak měla. Ale může to být jenom zakrvácení třeba z důvodu ovulace, jak píšou holky. Já to měla tak, jakobych dostala měsíčky.
No holky ted zase vůbec nic, ráno jasně červená krev, pak hnědá a ted už nic
Tak to snad nic nebude.
@Anonymní píše:
No holky ted zase vůbec nic, ráno jasně červená krev, pak hnědá a ted už nicTak to snad nic nebude.
Pokud se to nerozjíždí víc a víc, naopak to vypadá, že to ustalo, pak bych byla v klidu. Nech se překvapit, jak to bude vypadat dál ![]()
To já jsem v pátek zjistila, že jsem asi po týdnu braní HA někdy v tom týdnu jednu zapomněla, normálně pokračuju dál, ale od soboty krvácím jako při běžné menstruaci, tak netuším, jestli je to tou jednou zapomenutou tabletkou… ![]()
Ahoj holky.. Potřebuji poradit k tématu. Včera večer jsem začala docela silné krvácet, MS mám mít cca za týden, myslela jsem, že přišla dřív, dala jsem kalíšek a šla spat, ale než jsem usla, probudilo mě vlhko, kalíšek byl plný, když jsem ho vyndavala, vylila jsem z něj hrozne velkej cucek krvavej.. Dneska už nic. Vyděsilo mě to, vůbec netuším, co to může být. Těhotná nejsem, ano jsem nebyla, porod mám za sebou před 15 měsíci. Mam se fakt bát?
Nebujse, ale pri kazdem krvaceni mimo cyklus se dopurucuje navsteva gynekologa. Lepsi je se nechat vysetrit. Nemusi to byt vubec nic.
Ahoj před 14 dny u mě proběhla menstruace jako každý měsíc. Každý měsíc ji mám pravidelnou, nikdy se mi nestalo abych krvácela mimo. Těhotná bych být neměla, ani sex jsem neměla.
Takže moje otázka je z čeho to může být? Jestli plašit a letět k doktorce