Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Do nemocnice, na nic bych nečekala nebo k jiné obvodní.
Tady ti nejspíš nikdo neporadí.
…myslím,že to bude ten hemeroidík nebo ti tam něco prasklo - pokud se jedná o jasně červenou krev…
horší by bylo, kdyby to byla tmavá krev-to je něco vážjnějšího…
…uvidíš,jak to bude dál..pro jednou se nic neděje…a kdyby to pokračovalo,jela bych na pohotovost
jj, zajeď si někam na prohlídku, muže to být prasklý hemeroid, zánět, cokoli ![]()
Muze to byt praskly hemeroid,muze to byt neco vic.Krev je jaka?Jasne cervena predpokladam?
Ja krvacela hodne,docela dlouhou dobu
a zvysovalo se to,nez jsem se odvazila k lekari,takze jeden den to nebude tak strasne…(a jeste se me ptal,kolik tak te krve..)
Jsou ruzne priciny,hemeroid byva nejcastejsi,pak muze byt treba praskly vred,cronova choroba,ulcerozni kolitida,jednorazovy zanet streva,tech pricit u kravaceni je vic..
Nemělas zácpu nebo tvrdší stolici? MOhlo se odřít a hemer prasknout…stává se to…já bych ještě neplašila a počkala v klidu do zítra…myslim ze takhle najednou se ti nic extra stat nemuze pokud nebyly predtim priznaky nebo neco…a pokud víš ze tam mas hemeroi to se muze stat ![]()
Videla bych to jako Mava, radeji si dojit. Pokud te i boli bricho. Jistota je jistota.
Díky holky. Já mám zrovna dneska tolik lítání
Děcka hudebku, ještě mám scuka s třídní, chlap dělá přesčas, nemám auto doma…a do toho pátek. ![]()
Stolici mám ukázkovou, ani tuhou ani řídkou
A krev je jasně rudá, tekutá. No já se klepu jak ratlík. Ještě jak mě bolí to břicho. Asi počkám do večera jak přijede drahý, jak na tom budu a když tak si zavolám o radu do nemocnice. ![]()
Tak to bych jela okamžitě k dr.
Kamarádce se to stalo na intru, prostě začala krvácet z konečníku, odvezla ji sanitka. Zjistili, že má žaludeční vředy,jeden praskl,potom musela i na laparoskopickou operaci.
Určitě to nepodceňuj a nejpozděj zítra jdi za mudr, měli by ti vyšetřit střeva. Jedna známá takhle krvácela a našli jí nádor v tlustém střevu. Nechci strašit, třeba to bude fakt hemeroid, ale lepší zbytečně plašit, než něco zanedbat.
Ahojky, podle mě to taky bude prasklej hemoroid.. pokud je to jasná krev, tak buď „vklidu“, ale určitě navštiv doktora…Já ososbně s tím mám hodně zkušeností…od 16let mám diagnostikovanou Crohnovu chorobu…tenhle typ chorob se většinou vyznačuje právě tmavou krví…no teď po porodu mě nějak blbě zašili a právě krvácím jasnou krví, ale je to kvůli tomu šití ![]()
zajdi k obvodnímu.vyšetří tě a měl by poslat do proctologické poradny.já to měla před těhu.ty hemeroidy podvázali a byl klid.jinak se mi to v těhu rátilo a beru detralex.
me se to taky stava, od porodu se mi udelal hemeroid a nekdy mi krvaci jindy zase ne, mam na to nejakou masticku, a doktorka me rekla ze pokud to nekrvaci moc a nemam krev na kalhotkach tak je to v poho, ale jestli si nejsi jista a krvacis hodne tak si radsi zajdi k doktorovi
zajdi si do nemocnice. pokud je to hem. tak ti budto udělají opich nebo tav. podle toho v jakém stavu to bude. Ale nějaké čekání do večera je s prominutím hovadina.
Tak já bych nečekala a šla hned.Může to být i prasklé slepé střevo
!
Holky omlouvám se za anonym, ale snad pochopíte
Jsem úplně vyděšená. Od včerejška mě pobolívá břicho, spíš od pupíku dolů, je to taková nepříjemná tupá bolest. A teď jsem byla na záchodě čůrat a zjistila jsem že mi kape z konečníku krev! Kapka za kapkou
Mám mini hemoroidek, už 7 let a nezlobí. Jsem vyděšená a moje doktorka už má dnes padla. Jak naschvál fakt
Tak nevím jestli mi třeba praskl a nic se neděje nebo co to vlastně je
Pomóc