Krvácím z konečníku

Anonymní
25.3.11 11:32

Krvácím z konečníku

Holky omlouvám se za anonym, ale snad pochopíte :oops: Jsem úplně vyděšená. Od včerejška mě pobolívá břicho, spíš od pupíku dolů, je to taková nepříjemná tupá bolest. A teď jsem byla na záchodě čůrat a zjistila jsem že mi kape z konečníku krev! Kapka za kapkou :cry: Mám mini hemoroidek, už 7 let a nezlobí. Jsem vyděšená a moje doktorka už má dnes padla. Jak naschvál fakt :evil: Tak nevím jestli mi třeba praskl a nic se neděje nebo co to vlastně je :-? Pomóc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
25.3.11 11:35

Do nemocnice, na nic bych nečekala nebo k jiné obvodní.
Tady ti nejspíš nikdo neporadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
25.3.11 11:36

…myslím,že to bude ten hemeroidík nebo ti tam něco prasklo - pokud se jedná o jasně červenou krev…

horší by bylo, kdyby to byla tmavá krev-to je něco vážjnějšího…

…uvidíš,jak to bude dál..pro jednou se nic neděje…a kdyby to pokračovalo,jela bych na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
25.3.11 11:36

jj, zajeď si někam na prohlídku, muže to být prasklý hemeroid, zánět, cokoli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.11 11:37

Muze to byt praskly hemeroid,muze to byt neco vic.Krev je jaka?Jasne cervena predpokladam?
Ja krvacela hodne,docela dlouhou dobu :oops: a zvysovalo se to,nez jsem se odvazila k lekari,takze jeden den to nebude tak strasne…(a jeste se me ptal,kolik tak te krve..)
Jsou ruzne priciny,hemeroid byva nejcastejsi,pak muze byt treba praskly vred,cronova choroba,ulcerozni kolitida,jednorazovy zanet streva,tech pricit u kravaceni je vic..

• Citovat
  • Upravit
10048
25.3.11 11:38

Nemělas zácpu nebo tvrdší stolici? MOhlo se odřít a hemer prasknout…stává se to…já bych ještě neplašila a počkala v klidu do zítra…myslim ze takhle najednou se ti nic extra stat nemuze pokud nebyly predtim priznaky nebo neco…a pokud víš ze tam mas hemeroi to se muze stat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
25.3.11 11:58

Videla bych to jako Mava, radeji si dojit. Pokud te i boli bricho. Jistota je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.11 12:10

Díky holky. Já mám zrovna dneska tolik lítání :roll: Děcka hudebku, ještě mám scuka s třídní, chlap dělá přesčas, nemám auto doma…a do toho pátek. :roll:

Stolici mám ukázkovou, ani tuhou ani řídkou :oops: A krev je jasně rudá, tekutá. No já se klepu jak ratlík. Ještě jak mě bolí to břicho. Asi počkám do večera jak přijede drahý, jak na tom budu a když tak si zavolám o radu do nemocnice. :roll:

• Citovat
  • Upravit
44199
25.3.11 12:11

Tak to bych jela okamžitě k dr.
Kamarádce se to stalo na intru, prostě začala krvácet z konečníku, odvezla ji sanitka. Zjistili, že má žaludeční vředy,jeden praskl,potom musela i na laparoskopickou operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.3.11 12:14

Určitě to nepodceňuj a nejpozděj zítra jdi za mudr, měli by ti vyšetřit střeva. Jedna známá takhle krvácela a našli jí nádor v tlustém střevu. Nechci strašit, třeba to bude fakt hemeroid, ale lepší zbytečně plašit, než něco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
25.3.11 12:20

Ahojky, podle mě to taky bude prasklej hemoroid.. pokud je to jasná krev, tak buď „vklidu“, ale určitě navštiv doktora…Já ososbně s tím mám hodně zkušeností…od 16let mám diagnostikovanou Crohnovu chorobu…tenhle typ chorob se většinou vyznačuje právě tmavou krví…no teď po porodu mě nějak blbě zašili a právě krvácím jasnou krví, ale je to kvůli tomu šití :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.3.11 12:24

zajdi k obvodnímu.vyšetří tě a měl by poslat do proctologické poradny.já to měla před těhu.ty hemeroidy podvázali a byl klid.jinak se mi to v těhu rátilo a beru detralex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2000
25.3.11 12:57

me se to taky stava, od porodu se mi udelal hemeroid a nekdy mi krvaci jindy zase ne, mam na to nejakou masticku, a doktorka me rekla ze pokud to nekrvaci moc a nemam krev na kalhotkach tak je to v poho, ale jestli si nejsi jista a krvacis hodne tak si radsi zajdi k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
25.3.11 13:22

zajdi si do nemocnice. pokud je to hem. tak ti budto udělají opich nebo tav. podle toho v jakém stavu to bude. Ale nějaké čekání do večera je s prominutím hovadina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
25.3.11 15:28

Tak já bych nečekala a šla hned.Může to být i prasklé slepé střevo :think:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí