Boulička po uchem - co to může být?

Anonymní
25.3.11 09:47

boulička po uchem - co to může být?

Ahoj emimiňačky, jdu k vám pro radu :-) Sice vím, že nejste doktoři a na dálku se léčit nedá, ale jen se chci zeptat, než si skočím k doktorce. Jde o to, že mě několik měsíců bolí (nevím jak přesně dlouho) pod levou dolní čelistí, jakoby pod ušním lalůčkem, tak těšně pod tou spodní čelistí (snad to chápete). nikdy jsem to nijak neřešila a myslela jsem, že v tom místě mám akné, takový to vodnatý nateklý. Nevím jak dlouho to trvá, ale pár měsíců už určitě. Není to bolest sama od sebe, ale jen když na tom místě zatlačím, tak to bolí. No a dnes jsem si tam pod kůží nahmatala bouličku zhruba o velikosti většího hrášku. Na pravé straně jsem nic nenašla, tak je mi jasný, že to tam asi nemá co dělat, ale nevím co by to mohlo být. Nejedná se o uzliny? Pokud se nepletu tak ty se ale nacházejí uprostřed krku, ne? Nesetkal jste se s tím někdo? Trochu se bojím, aby to nebylo něco vážnějšího…jo a ta boulička se nezvětšuje, nebo o tom aspoň nevím, a napohled to vidět není

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3278
25.3.11 10:03

Ahoj, já myslím, že to vypadá na stafylokok.....mě se ta bole dělá často taky a dokonce i v uchu…jak jsem ji měla na obličeji, tak jsem to chodila vyřezávat na chíru…ono to někdy trvá i několik měsíců, než to zmizne- vstřebá. Jinak když se s tím nebudeš chtít trápit, zajdi si s tím, možná, že ti DR dá na to nějaké antibiotika(mě dávali Augmnentin). Když s tím nechceš jít k DR, tak musíš čekat, až ti to buď praskne( vyteče takový mazlavý hnis :roll: :oops: )anebo se ti to uvnitř vstřebá samo( usuší)a zanikne to. Já mám taky dost problémy s boulema a akné, jetsli chceš, tak si počti tady , mám založené vlákno
 https://www.emimino.cz/…fitka-63953/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast