Krvavý hlen bez těhotenství

Anonymní
20.11.23 07:23

Krvavý hlen bez těhotenství

Dobrý den, nejprve bych řekla, že k lékaři jsem objednána až 8.12. a těhotná nejsem.
Již cca 2 týdny se mi děje to, že mám bolesti jak při menstruaci a bolí mě to i v tříslech a někdy to dosáhne až po pupík a když jdu na wc tak mám při každém utření po čůrání na papíru hlen, ve kterém mám malé sraženiny krve a normální krev. V moči ale žádná krev není, čůrání mě nijak nebolí a ani ledviny. Občas mám na prádle i takový hnědý hlen ale ani jeden z nich nezapáchá. Menstruaci jako takovou mám také cca jen 3 dny. Nemáte s tím některá zkušenost prosím? :( Mám docela obavy jelikož se mi toto nikdy nedělo

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.11.23 08:32

Jdi k lékaři ne :dance:

• Upravit
1389
20.11.23 09:38
@Anonymní píše:
Dobrý den, nejprve bych řekla, že k lékaři jsem objednána až 8.12. a těhotná nejsem.
Již cca 2 týdny se mi děje to, že mám bolesti jak při menstruaci a bolí mě to i v tříslech a někdy to dosáhne až po pupík a když jdu na wc tak mám při každém utření po čůrání na papíru hlen, ve kterém mám malé sraženiny krve a normální krev. V moči ale žádná krev není, čůrání mě nijak nebolí a ani ledviny. Občas mám na prádle i takový hnědý hlen ale ani jeden z nich nezapáchá. Menstruaci jako takovou mám také cca jen 3 dny. Nemáte s tím některá zkušenost prosím? :( Mám docela obavy jelikož se mi toto nikdy nedělo
@Anonymní píše:

Proč si odpovídáš sama?

• načítám...
204
20.11.23 09:52

Proč by to dělala 😂 😂 lidi vy už nevíte kdy a kde rýpat @Mall126

• načítám...
1389
20.11.23 09:56
@Colettanica píše:
Proč by to dělala 😂 😂 lidi vy už nevíte kdy a kde rýpat @Mall126

Protože autor, první diskuzní příspěvek a ty jsi jeden člověk :mrgreen: myslíš, že to nejde zjistit?

• načítám...
204
20.11.23 10:02

@Mall126 ty se asi nudíš viď? Je tu nespočet příspěvků s jedním či dvěma komentáři :zed:

• načítám...
1389
20.11.23 10:03
@Anonymní píše:
Již cca 2 týdny se mi děje to, že mám bolesti jak při menstruaci a bolí mě to i v tříslech a někdy to dosáhne až po pupík a když jdu na wc tak mám při každém utření po čůrání na papíru hlen, ve kterém mám malé sraženiny krve a normální krev. V moči ale žádná krev není, čůrání mě nijak nebolí a ani ledviny. Občas mám na prádle i takový hnědý hlen ale ani jeden z nich nezapáchá. Menstruaci jako takovou mám také cca jen 3 dny. Nemáte s tím některá zkušenost prosím? :( Mám docela obavy jelikož se mi toto nikdy nedělo
@Anonymní píše:

@admin prosím o potvrzení, že výše citované má na svědomí jeden autor - takže vlastně zakladatelka si tu odpovídá, což je v rozporu s pravidly. A potom se zde jako @Colettanica obhajuje

• načítám...
1389
20.11.23 10:04
@Colettanica píše:
@Mall126 ty se asi nudíš viď? Je tu nespočet příspěvků s jedním či dvěma komentáři :zed:

Nenudím. Jen mám trollů na emiminu plné zuby.

• načítám...
204
20.11.23 10:08

@Mall126 to není důvod útočit. Zřejmě si paní nebo slečna nepřeje akorát zveřejnit jméno. Když te to tu štve tak sem nechoď :roll:

• načítám...
1389
20.11.23 10:31

@Colettanica spíš ty se nauč neporušovat pravidla, když už tu chceš trollit. Ty jsi zakladatelka - jak to zjistím? K tvýmu anonymnímu příspěvku dám srdíčko, který se připíše tvému profilu. Tudíž vím, že anonym jsi ty.
Další poznatek - pokud zveřejněním anonymní příspěvek, dostanu kytku a ta kytka už mi zůstává. Pokud někdo jiný zveřejní anonymní komentář, dostane jinou kytku. Pokud odpoví zakladatel, objeví se stejná kytka, co u úvodního dotazu..
Budeš mě tu ještě dlouho lakovat, že paní chce…? Spíš snad ty ne??
No prostě i to trollení musíš umět…
Proč, když chceš radu, si na ni sama odpovídáš? :nevim:
Neporušuj pravidla, potom si tě ostatní nebudou všímat

• načítám...
204
20.11.23 10:38

@Mall126 😂 já žasnu 😂 s tímhle jsem se tu ještě nesetkala :potlesk:

• načítám...
1389
20.11.23 10:57

@Colettanica tak to tu začni víc číst 😂

• načítám...
20908
20.11.23 14:51

Dobrý den @Colettanica,
prosím Vás, opravdu je proti pravidlům si odpovídat sám sobě v diskuzích. Tuto diskuzi uzamykám. Pokud pravidla porušíte znovu, budeme nuceni Vám udělit ban.

Přeji hezký den,
Kačka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex