Je to angína nebo ne?

Kb0125
19.11.23 16:36

Je to angína nebo ne?

Ahojky,
Obracím se na vás s dotazem. U jedné krční mandle jsem si našla tento povlak, zřejmě i hnis. Na té druhé straně to nemám ( jednu krční mandli už nemám). Mluví se mi normálně, jíst můžu téměř v pohodě, ale bolí to. Rakovina to být podle mě nemůže, jsem nekuřák, piju minimálně a u zubaře jsem nedávno byla. Jsem taky očkovaná proti HPV viru. Pravdou je, že jsem byla dlouho nemocná. Nevíte, co by to mohlo být

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2163
20.11.23 07:11

No a je nějaká bolest? Při polykaní, u mluvení? Angína se pozná podle toho, že každé polknutí je pro člověka jako za trest. Pak se přidá rýma, někdy kašel, může být i horečka, zvýšená teplota. Je z toho něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kb0125
20.11.23 07:47

@Bellino jako bolí to při polknutí. Ta jedna strana krku je taková opuchlá nebo jak to říct

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.23 08:56

Je to rakovina prsu?

Ahojte,
Včera mě začalo bolet levé prso, žádnou bulku jsem si nenašla. Pak se mi tam objevila malá modřinka a nateklo to i zčervenalo. Pravda je, že jsem na to často sahala. Je to jak kdyby tam byla nějaká tekutiny, možná zánět. Rakoviny se hrozně bojím, ačkoliv je mi téměř 18. Myslíte, že by to mohlo být ono. Na bradavce žádné změny nejsou :,(. Na gyndu jdu přesně za týden :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex