Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, již třetí den se potýkám s takovou boulí vzadu na uchu. Nevíte prosím co to může být? Nikdy jsem se s tím nesetkala.
Na dotek je to docela bolestivé. ![]()
Omlouvam se zhorsenou kvalitu fotky, lepe jsem si to vyfotit neumela ![]()
Zajit k lékaři?
Kdysi jsem měla kuličku trochu níže za každým uchem, tak dlouho jsem to mačkala, až po dvou měsících z toho vyběhl hnis. Tento způsob nedoporučuji.
@Karina2706 píše:
Ahojky, již třetí den se potýkám s takovou boulí vzadu na uchu. Nevíte prosím co to může být? Nikdy jsem se s tím nesetkala.
Na dotek je to docela bolestivé.
Omlouvam se zhorsenou kvalitu fotky, lepe jsem si to vyfotit neumela
Odkládala jsem
šla jsem, až když jsem dvě noci nespala bolestí. Před tím to bolelo jen někdy, občas vůbec…takže jsem to řešila snad měsíc.
Bolestivé bouličky za ušima - jsou to oteklé uzliny, samotné ucho nebolelo vůbec. Zánět se rozšířil dále pod celou vlasovou pokožku. Rozjetý zánět, antibiotika…můj kámoš dr mě seřval a příště pujdu hned ![]()
@axlpol
jezisi… takhle daleko to snad nezajde, zitra teda radeji zajdu k lekari. Resila jste na ORL?
@Karina2706 píše:
@axlpoljezisi… takhle daleko to snad nezajde, zitra teda radeji zajdu k lekari. Resila jste na ORL?
ne, ne, bez ORL. Můj obvoďák hned věděl. Samotné ucho, vně ani uvnitř nijak nebolí, takže ani není důvod.