Nateklé ucho - boule

19.11.23 08:06

Nateklé ucho - boule

Ahojky, již třetí den se potýkám s takovou boulí vzadu na uchu. Nevíte prosím co to může být? Nikdy jsem se s tím nesetkala.
Na dotek je to docela bolestivé. :nevim:
Omlouvam se zhorsenou kvalitu fotky, lepe jsem si to vyfotit neumela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11782
19.11.23 08:13

Zajit k lékaři?
Kdysi jsem měla kuličku trochu níže za každým uchem, tak dlouho jsem to mačkala, až po dvou měsících z toho vyběhl hnis. Tento způsob nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
19.11.23 10:36
@Karina2706 píše:
Ahojky, již třetí den se potýkám s takovou boulí vzadu na uchu. Nevíte prosím co to může být? Nikdy jsem se s tím nesetkala.
Na dotek je to docela bolestivé. :nevim:
Omlouvam se zhorsenou kvalitu fotky, lepe jsem si to vyfotit neumela :D

Odkládala jsem :zed: šla jsem, až když jsem dvě noci nespala bolestí. Před tím to bolelo jen někdy, občas vůbec…takže jsem to řešila snad měsíc.
Bolestivé bouličky za ušima - jsou to oteklé uzliny, samotné ucho nebolelo vůbec. Zánět se rozšířil dále pod celou vlasovou pokožku. Rozjetý zánět, antibiotika…můj kámoš dr mě seřval a příště pujdu hned :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.23 10:41

@axlpol :roll: jezisi… takhle daleko to snad nezajde, zitra teda radeji zajdu k lekari. Resila jste na ORL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
19.11.23 20:13
@Karina2706 píše:
@axlpol :roll: jezisi… takhle daleko to snad nezajde, zitra teda radeji zajdu k lekari. Resila jste na ORL?

ne, ne, bez ORL. Můj obvoďák hned věděl. Samotné ucho, vně ani uvnitř nijak nebolí, takže ani není důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí