Krvavý hlen u 2leté dcerky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1837
2.12.11 20:10

Kdysi měla moje dcera výtok, taky jsem volala na dětskou gyndu a tam mi řekli, že pokud je to jen výtok, tak stačí počkat na naší dětskou doktorku, ale pokud se objeví ve výtoku krev nebo si bude stěžovat na bolesti bříška, tak máme okamžitě přijet. Vzhledem k tomu, že nevíš, odkud ten hlen byl, nečekala bych a na pohotovost minimálně zavolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
2.12.11 20:29

Stěžovala jsi měsíc když jsem byla těhotná, ale to spíš říkala podle mě protože jsem to také často říkala. Pak to přestala na měsíc říkat a ted to zase říká asi tak 3 týdny. Tak jsem hned šla k doktorce, tam jí dala pásku na zadeček aby jsem vyloučili že nemá roupy, čůrala na takové proužky výsledky byli hraniční tak jsem to zopakovali před týdnem jsem si šli pro výsledky a už byl nález dobrý. Takže žádné prášy jí nedala. Pro jistotu nás ještě poslala na chirdu a tam jí taky nic nezjistili. Ona to o tom bříšku říká spíš po jídle a hlavně v autě. A zapoměla jsem že do toho má docela poslední dobou zácpu, takže bolest břicha spíš přisuzují té zácpě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
2.12.11 21:02
Keny píše:
Stěžovala jsi měsíc když jsem byla těhotná, ale to spíš říkala podle mě protože jsem to také často říkala. Pak to přestala na měsíc říkat a ted to zase říká asi tak 3 týdny. Tak jsem hned šla k doktorce, tam jí dala pásku na zadeček aby jsem vyloučili že nemá roupy, čůrala na takové proužky výsledky byli hraniční tak jsem to zopakovali před týdnem jsem si šli pro výsledky a už byl nález dobrý. Takže žádné prášy jí nedala. Pro jistotu nás ještě poslala na chirdu a tam jí taky nic nezjistili. Ona to o tom bříšku říká spíš po jídle a hlavně v autě. A zapoměla jsem že do toho má docela poslední dobou zácpu, takže bolest břicha spíš přisuzují té zácpě.

pokud má zácpu, bolí to jako čert. mám dcerku, která má stenosu-zůžení konečníku od narození, musí mít dietu, neumí sama kakat, dostává lactulosu na změkčení stolice nebo jí pomáhám.
nesmí mít nic co jí staví, jak málo pije a má zácpu,tak brečí, že jí bolí bříško a má ve stolici taky krev, může mít frisuru, čili trhlinku, to má kolikrát i jasně červenou krev.ale pro jistotu bych na emergency jela. hodně zdaru :kytka:

• Citovat
  • Upravit
104
3.12.11 19:24

Tak to podle rozboru moči nic nebylo. Ale jeste si mám raději zajít v pondělí k obvodní lékařce.
Neporadily by jste mi ještě prosím něco z jídel co děti prožene na zácpu? Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.12.11 20:35

A dnes už krev neměla?u nás pomáhají luštěniny, čočka na kyselo, omáčky a hodně pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.12.11 20:43

pít, pít, pít, a pak švestky, hrušky, minimálně 1 jogurt denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie