Krvavý výtok v těhotenství

Anonymní
10.9.23 02:34

Krvavý výtok v těhotenství

Ahoj holky,

jdu se spíše ujistit, zda neměl někdo stejně.
Aktuálně jsem v 16tt těhotenství a cca od 10tt mě trápí denně tyto problémy:

• krvavé nitky ve výtoku po utřeni nebo krvavý výtok a posléze hnědé špinění a tak se to neustále opakuje.

Momentálně mě má Dr. zaléčuje Macmirorem globulkami.

Již jsem u své Dr. byla a dokonce i na pohotovosti. Vždy vše v pořádku.
Jsem už z toho zoufalá a těhotenství si neužívám :(

Miminko je vymodlené, protože jsem předtím jednou musela na ukončení z důvodu vývojové vady a pak jsem prodělala potrat. Mám strašný strach.

Měla jste některá stejně?
Děkuji Vám

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.9.23 03:11

Dobry vecer, snad vas uklidnim, ja spinila takto cele tehotenstvi a rodila jsem presne na termin a i par dnu prenasela…
Pod kontrolou lekare jste, tak musite doufat, ze vse bude OK, moc vam drzim palecky…
A doporucuji moc toto nevyhledavat na internetu, budete vice psychicky v pohode. Na net vetsinou pisou lide co jim neco nedopadlo a ta naproste vetsina, co vsim prosli bez problemu, nenapisou ani radku…

• Citovat
  • Upravit
10.9.23 06:39
@Anonymní píše:
Dobry vecer, snad vas uklidnim, ja spinila takto cele tehotenstvi a rodila jsem presne na termin a i par dnu prenasela…
Pod kontrolou lekare jste, tak musite doufat, ze vse bude OK, moc vam drzim palecky…
A doporucuji moc toto nevyhledavat na internetu, budete vice psychicky v pohode. Na net vetsinou pisou lide co jim neco nedopadlo a ta naproste vetsina, co vsim prosli bez problemu, nenapisou ani radku…

Moc Vám děkuji. Ještě budu konzultovat samozřejmě s lékařem, ale jak říkám, vždy bylo vše v pořádku.
Jsem ráda, že máte šťastný konec. Já v něj taky věřím. Jen by mě zajímala příčina :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí