Kširy

3384
14.8.06 09:56

Kširy

Ahojík holky,

mám na Vás velikou prosbičku. Mám 10 měsíců starou holčičku Elišku a už jezdíme ve sporťáku. Jenže poslední dobou začala vyndavat ručičky z pásů a to i přesto, že je má dost na pevno. A pokud se ji to podaří tak si v kočárku stoupá. Začala jsem přemýšlet o kšírách. Líbí se mě tyto

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

jen nevím zda má vůbec cenu je kupovat. Nebo poradíte jiné??

Děkuji vám i za Elišku Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
235
14.8.06 10:27

ahoj, mě to Sofie začala taky dělat okolo 10 měsíců. Já kšíry nemám ráda, připomíná mi to moje dětství :lol: . Nechávám jí, at si stoupá, kde je to bezpečné, at se holka učí. Občas samozřejmě spadne, ale z kočárku vypadnou nemůže. Možná bych zkusila ze začátku omezovat, aby si stoupala jen na rovině, z kopce a do kopce jí přikurtovala. A když nepomůže, tak asi kšíry kvůli bezpečnosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
14.8.06 13:10

kšíry u nás byly nezbytné, Vítek mi od 9 měsíců v kočáru stoupal a dostal se v pohodě i z kočárových pásů…a děsně se vztekal. Pokud jsem s ním chtěla někam v kočárku dojet, tak musel být v kšírech aby mohl libovolně lézt a stoupat si. Koupila jsem obyčejné bílé, sháněla jsem je narychlo a jiné neměli. ty tvé vypadají dobře. Délku jsem nastavila tak, aby za žádnou cenou nemohl převážit kočár a praštit se do hlavy o zem. To se mu líbilo, asi 3 týdny jezdil s hlavou visící dolů ven z kočáru, dokonce tak i usínal :)
Kolem roku to už přešlo a nyní dokáže v kočárku způsobně sedět:) ovšem asi proto, že v něm už trává málo času, tak si to užívá. Nejradějki ted chodí pěšky…
Takže je určo kup, je to pro dítko lepší, než aby se ti vztekala a snažila se stoupat a řvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí