Oslintaná pusinka-pupínky!

176
14.8.06 07:25

Oslintaná pusinka-pupínky!

Dobrý den!
Mám na vás prosbu, nemáte někdo zkušenosti s věčně oslintanou pusinkou? Co s tím? Tomáškovo nová nejoblíbenější činnost je strčit si pokud možno celou ruku do pusy. No a pupínky kolem nosu, pusy a na bradičce na sebe nenechali dlouho čekat. Zkoušela jsem mu tam pořád strkat dudlík, ale vydrží mu tam tak 2 vteřiny a už letí a šup už je tam ruka. Pořád mu jí vyndavym, ale to bych mu je musela držet násilím pořád. Po ránu to má docela dobrý, ale jak to má chvilku mokrý, tak to vypadá dost hrozně. Mám to něčím mazat? Poraďte prosím.
Radka + slinta Tomášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
250
14.8.06 07:57

Rady, to období ruky v puse přejde a s ním zmizí i pupínky. Jestli to malýmu nevadí, tak se tím zbytečně netrap.
 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
14.8.06 09:02

Ahoj Rady,
nám pomáhá potírání černým čajem. Pupínky sice mizí pomalu, ale aspoň nejsou tak rudé.
Holt musíme počkat, až přejde to slintací období :wink:
Naše Elen teď přišla na to, že si dokáže spojit ručičky a tak si je cpát do pusy obě!!! 8O A nebo si chytá oblečení a snaží se jej sníst! …no čekají nás napínavé chvíle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
14.8.06 09:05

jo jo, oblečení a deku taky baštíme :D
Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
14.8.06 09:54

Nejlepší a nejúčinnější je ten čaj. Zkus jím co nejčastěji omývat, vždycky když bude slintání na maximu. Já jsem tomu , že to přejde nevěřila, ale musím říct, že přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí