Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To se těžko řekne, každému vyhovuje něco jiného jestli to jsou prášky, tak každá na to reaguje jinak, někomu zase vyhovují náplasti, injekce. Já měla prášky a sedly mi všechny ale teď nemůžu prášky, náplasti atd. jen tělísko kvůli nemoci kterou mám.
Kondom nebo spermicidy. Neničí zdraví narozdíl od jiných antikoncepcí.
s žádnou, ale to asi slyšet nechceš co? ![]()
EDIT - pokud nepočítám kondomy
No já brala po prvním porodu prášky, ale ty mi neseděly, po druhém Depo Proveru, to bylo ještě horší. Teď uvažuju nad jinou antikoncepcí, po které bych hlavně nepřibírala, a nemůžu se rozhodnout ![]()
Já jsem strašně spokojená s hormonálním tělískem. je to sice velká počáteční investice a je riziko, že ho tělo nepřijme, ale to pohodlí, kdy nemusíš myslet na žádné pilulky atd je úžasné. a také je to velmi malá hladina hormonů oproti jiným hormonálním přípravkům.
@Anro píše:
Ahoj, s jakou antikoncepcí máte nejlepší zkušenosti?
nejlepší? - sexuální abstinence
ne dobře teď vážně, každému vyhovuje něco jiného, opravdu co člověk to jiný názor. Za mě osobně nejlepší zkušenost mám z Pharmatexem.
Určitě ne antikoncepce - pilulky, kdybych to kdysi věděla, co vím teď, tak do toho nikdy nejdu…
Pharmatex - čípky - jednou jsme to zkoušeli, pro mě osobně hrozný - nepohodlný, nečistý, nikdy více…
Po dětech zkusím tělísko - lokální, nízkohormonální, je to risk, ale slibiju si od toho hodně.
@Anonymní píše:
A nebo přerušovaná soulož, pokud je chlap šikovný
No tak tímto způsobem jsem nikdy neotěhotněla. I když to manželovi uteklo, tak nic ![]()
@Anro píše:
No tak tímto způsobem jsem nikdy neotěhotněla. I když to manželovi uteklo, tak nic
My to taky takhle praktikujeme a nic. Akorát jedna kamarádka takto otěhotněla, ale chlap se jí přiznal, že to nestihl, takže pokud chlap má zkušenosti, tak si myslím, že je to nejlepší a nejpřirozenější antikoncepce, která neničí zdraví.
Ahoj, s jakou antikoncepcí máte nejlepší zkušenosti?