Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, mám menší problém. Moje přítelkyně měla nepravidelnou menstruaci. My spolu měli nechráněný styk a tak jsme se báli aby nebyla těhotná, jenže to dostala o 4 dny dříve než měla, to jsme neřešili a jen jsme si ulevili. Jenže potom jsme nechráněný sex měli ještě jednou a přítelkyně chtěla začít brát hormonální antikoncepci, jenže menstruace se dostavila o 10 dní dříve a tak to nečekala. Prášek si vzala až druhý den menstruace a třetí den už menstraci opět neměla. Je možné, že by byla těhotná?
Tak za prve doporucuju si koupit do jistoty balicek kondomu a za druhe zkusit tehotensky test.
jinak otehotneni je mozna skoro kdykoli, jde akorat o pravdepobnost, nekdy vyssi jindy temer nulova. dvoudenne menstruace mimo termin asi nic nevylucuje, takze lepsi otestovat. Pokud byla ta „menstruace“ velmi slaba, tak taky mohlo jit o uhnizdovani vajicka nebo naopak mohlo oplodnene vajicko odejit.
Pokud se milý fido souloží a to ještě nechráněně, tak jo, tak může. Podobná diskuse už během pár dní byla založena vícekrát. Myslím, že test, nebo lékař poradí, tady můžeme jenom hádat.
Dobry den, antikoncepci beru pravidelne a ted jsou to cca 3 dny co jsem si vzala posledni pilulku s pritelem sme meli nechraneny styk a menstruace se jeste nedostavila. Porad me poboliva bricho, myslite ze je moznost ze jsem tehotna?
Mam dotaz. v So jsem mela pohl.styk.a uz jsem brala ty nehormonalni. v Ne jsem dobrala posledni z platicka.muze se otehotnet? nebo jsem i tak chranena? mela jsem v Ne menstr.ae jen dny