Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čauty holky
V podstatě o nic nejde jen jsem si zkrátila pauzu, místo 7 dní jen 4, takže otázka : Mám pokračovat, nebo dojet do 7mého dne? Vadí to moc? Já dostávám MS až 5tý den pauzy, dostanu ji tedy? Tohle se mi ještě nikdy nestalo, tak se ptam
Děkuji
(Rhonya 30)
@kissi pokud jsi zkrátila pauzu, posune se Ti, o těch pár dní, i příští ms. Zbytečně si rozházíš cyklus, nic víc..
@kissi píše:
@martina.se Já to neudělala schválně
@kissi píše:
@martina.se No jo, stane seTak se tedy těším na ty následky
já to pak vždy dostala dřív ![]()
@kissi no, je možné že MS vůbec nedosataneš, ale těžko říct. Pokud máš jednofázovou antikoncepci (tzn. že jsou všechny tabletky stejné), pokračuj v jejím braní normálně a pak udělej pauzu.
Dobrý den, prosím o radu. Chci si dnes zajít k dr. napsat antikoncepci a potřebuji ji hlavně z důvodu že chci být následující cca 3 měsíce bez menstruace. Myslíte že když ji hned dnes začnu brát tak to nedostanu? Správně by měla menzes přijít zítra nebo pozítří. Děkuji ![]()
Ahoj, pokud si dobře pamatuji, tak pilule se nasazuje v první den MS a ano, lze ji brát bez sedmidenní pauzy, já to tak dělala taky ![]()
@lokinka2011 tak správně by se měla první pilulka vzít první den MS a určitě to jde bez pauzy…taky jsem to tak dělala
@Xiraxinek píše:
Ahoj, pokud si dobře pamatuji, tak pilule se nasazuje v první den MS a ano, lze ji brát bez sedmidenní pauzy, já to tak dělala taky
aha první den, takže ten první cyklus než antiko začne působit menzes bude stejně silná jako obvykle?
@lokinka2011 píše:
aha první den, takže ten první cyklus než antiko začne působit menzes bude stejně silná jako obvykle?
Pokud to porovnám podle sebe, tak jsem vzala v první den MS, cca dva dny jsem špinila a pak zmizlo… No a pak se to dostavilo, až když jsem vysadila po třech platíčkách a najela další krabičku ![]()
@Xiraxinek píše:
Pokud to porovnám podle sebe, tak jsem vzala v první den MS, cca dva dny jsem špinila a pak zmizlo… No a pak se to dostavilo, až když jsem vysadila po třech platíčkách a najela další krabičku
Dobře, přesně to jsem chtěla vědět. Děkuju ![]()
@lokinka2011 píše:
Dobře, přesně to jsem chtěla vědět. Děkuju
Není vůbec za co
![]()