Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Poradíte, prosím, se kterou cestovkou máte dobrou zkušenost? Po hoodne letech bych se ráda podívala k moři a jelikož jsem dovolenou nikdy sama nezarizovala, byla bych ráda za tipy. Jedná se mi i o případné vrácení peněz v situaci s covidem.
V dnešní době těžko radit.
Před týdnem bych řekla třeba Melissa travel. Úžasná cestovka, úžasný majitel - ale situace ho donutila k 25.5.cestovku ukončit. Je pojištěný na 100% závazků. Lidé o peníze nepřijdou. Ale než pojišťovna peníze vyplatí a zda se v tom samém termínu sežene jiná dovolená, to se nedá zaručit. Řekla bych, že v průběhu sezóny se to letos bude stávat častěji. Bohužel. Je mě cestovek líto.
My jsme byli spokojení s CK Alexandria. Letos se chystáme letět s jinou cestovkou neboť chtěla komplet platbu až teď v květnu (Alexandria dříve).
@lasička1 píše:
V dnešní době těžko radit.
Před týdnem bych řekla třeba Melissa travel. Úžasná cestovka, úžasný majitel - ale situace ho donutila k 25.5.cestovku ukončit. Je pojištěný na 100% závazků. Lidé o peníze nepřijdou. Ale než pojišťovna peníze vyplatí a zda se v tom samém termínu sežene jiná dovolená, to se nedá zaručit. Řekla bych, že v průběhu sezóny se to letos bude stávat častěji. Bohužel. Je mě cestovek líto.
Ty brdo tak ta Melissa mě mrzí, byli jsme s nima několikrát v Řecku. Ale to se dalo čekat no, že to bohužel mnoho z nich neustoji.
Jinak taky bych doporučila Fischer nebo Alexandrii, spokojenost s oběma.
V této době bych obecně brala spíš ty velké CK, kde je větší šance, že to ustojí, takže ještě případně Čedok a Exim, kterej snad spadá pod Fischer
@Mialina záleží hodně kam… Většina cestovek nabízí tak nějak všechno, ale na něco jsou fakt dobří a umějí to a něco mají jen jako doplnění nabídky a může to tam drhnout.
Tak nevybírej obecně cestovku, ale cestovku podle toho, o jakou destinaci stojíte.
My lítáme s Fischerem. A busem občas s Nevdamou, což je taky vlastně Fischer.
Dobrý den, rád bych se zeptal… Máte někdo zkušenosti s cestovní kanceláří Cestoma..? Či kde bych si mohl cestovní kancelář prověřit… Mockrát děkuji za jakoukoliv radu.. hezký víkend ![]()