Která moja

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
1.4.16 11:06

Taky jsem původem ze severu Moravy a neslyšela jsem to :lol: Přítel mě má v telefonu uloženou pod názvem „moja“ a tak si z něj někdy dělám sradu, kolik tam těch „moja“ má a která že mu to volala… Tak jsem myslela, že diskuze bude o něčem podobném :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
1.4.16 11:14

Myslim, ze to je ze slovenstiny - urcite to bude mit neco spolecneho se slovem „mojkat“ -mazlit. tak ktera moja bych videla jako ktera moje mazlinka/mazlik :think:
ale jinak je to asi nejaky u vas zazity patvar nejspis.
kazdopadne pokud Vam to vyhovuje tak si to nechte :lol:
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
1.4.16 11:18
@ewes píše:
Myslim, ze to je ze slovenstiny - urcite to bude mit neco spolecneho se slovem „mojkat“ -mazlit. tak ktera moja bych videla jako ktera moje mazlinka/mazlik :think:
Eva

Ano, je to určitě od slova mojkat. Řekla bych něco mezi „kdo z vás je můj“ a „kdo z vás chce pomazlit“. :lol: Já to používám především na přivolání, protože když zařvu děcka pojďte nebo jmenovitě, tak nikdo nic. Ale když zavolám která moja, tak se můžou přetrhnout kdo u mě bude dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
1.4.16 11:28

@evill ;) dobre svolavaci znameni.
Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.4.16 11:39
@ewes píše:
Eva
@evill píše:
Ano, je to určitě od slova mojkat. Řekla bych něco mezi „kdo z vás je můj“ a „kdo z vás chce pomazlit“. :lol: Já to používám především na přivolání, protože když zařvu děcka pojďte nebo jmenovitě, tak nikdo nic. Ale když zavolám která moja, tak se můžou přetrhnout kdo u mě bude dřív :mrgreen:

nooo, tak to je hned jinačí vysvětlení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
1.4.16 12:46

Nechapu, neznam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32864
1.4.16 12:53
@evill píše:
Severní morava :).

taky severní Morava a naprosto běžně, už od dětství to znám, volalo se tak na nás. Myslím že i já kluky někdy takhle vítám a oni se běžní přitulit a postiskat.
A říká se „kerá moja“ když už chceme být přesní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
1.4.16 13:20

:lol:, asi bych nerozumněla, co po mně chceš, i když jsem holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
1.4.16 13:25
@andelka83 píše:
taky severní Morava a naprosto běžně, už od dětství to znám, volalo se tak na nás. Myslím že i já kluky někdy takhle vítám a oni se běžní přitulit a postiskat.
A říká se „kerá moja“ když už chceme být přesní :mrgreen:

S „kerá“ už jsem neměla odvahu vystoupit vůbec :lol: :lol:. Ale jasně, že je to Kerá moja :mrgreen: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
1.4.16 13:41
@evill píše:
S „kerá“ už jsem neměla odvahu vystoupit vůbec :lol: :lol:. Ale jasně, že je to Kerá moja :mrgreen: :pankac: :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32864
1.4.16 15:23
@evill píše:
S „kerá“ už jsem neměla odvahu vystoupit vůbec :lol: :lol:. Ale jasně, že je to Kerá moja :mrgreen: :pankac: :pankac:

No taky jsem se chvíli odhodlávala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky