Která SZŠ je lepší?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já chodila na 5. Května, ale za komunistů, tak ti moc neporadím. Tehdy to tam bylo příšerné, ale to už je skoro třicet let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@dominia 5.května na 100%,Je prestiznejsi,koukají na to při prijimackach na Vš,více tam naučí. Chodila tam máma,já a syn na zdravotnické lyceum…nyní je 3 rokem na VŠ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dominia píše:
Ahoj, dcera je v 9. třídě a chtěla by na střední školu (zdravotnický asistent) ale neví si vybrat mezi SZŠ Ruskou a 5. Května. Máte nějaké zkušenosti s těmito školami?
Tak predne, pokud mam zajem o dane studium, zjistila bych si, co chci vlastně studovat. Obor zdravotnicky asistent uz neexistuje. Dnes ze SZS nevychází zdravotnicti asistenti, ale prakticke sestry
Jinak znam holky, co studovaly jak na 5.kvetna,tak na Rusky a nijak si nestezovala zadna.
Dulezity je zajem o obor, vytrvat a pak do toho zdravotnictví opravdu nastoupit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@srpen89 píše:
Tak predne, pokud mam zajem o dane studium, zjistila bych si, co chci vlastně studovat. Obor zdravotnicky asistent uz neexistuje. Dnes ze SZS nevychází zdravotnicti asistenti, ale prakticke sestryJinak znam holky, co studovaly jak na 5.kvetna,tak na Rusky a nijak si nestezovala zadna.
Dulezity je zajem o obor, vytrvat a pak do toho zdravotnictví opravdu nastoupit
Letos je ještě pořád na všech středních zdravotních školách napsaný zdravotnický asistent.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dominia píše:
@srpen89 @srpen89Letos je ještě pořád na všech středních zdravotních školách napsaný zdravotnický asistent.
Tak je to tam napsane spatne. Zadni zdravotnicti asistenti uz davno neexistuji. Chce se o to trochu zajimat, zvlast, kdyz to chci studovat. Protoze chtit studovat neco, co uz neexistuje mi prijde divne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dominia píše:
Ahoj, dcera je v 9. třídě a chtěla by na střední školu (zdravotnický asistent) ale neví si vybrat mezi SZŠ Ruskou a 5. Května. Máte nějaké zkušenosti s těmito školami?
Asistent už nebude. Nově - praktická sestra. Když ji to bude bavit, zvládne to všude. Když ne, tak nikde. ![]()
- Citovat
- Upravit