Která trojkolka Patron?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
336
23.6.09 07:38

Která trojkolka Patron?

Ahoj, už jsem z toho šílená, tak zkusím, jestli mi někdo neporadí. První i druhé dítko jsme odvozili v kočárku Athena od Patronu. Super prostorný a pro vysoké rodiče fajn. Kočár je pryč, druhé dítě jezdí v golfkách. Na cestě je ale mimčo, které přijde v zimě. Protože nejsme spokojeni s golfkami, uvažujeme, že bychom koupili kočárek, který má i pěkný sporťák a využili ho hned. Z druhé ruky jsem narazila na trojkolky Patron Bohemia Triton (vyměňuje se buď hluboká korbička nebo sporťák) a Patron Bohemia F3 s vloženým lůžkem. Nemáme nějaké extra požadavky, většinou jezdíme po městě. Díky za poznatky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
23.6.09 08:29

Ahoj,

právě na tyto kočárky jsem koukala. Moc se mi líbily,
ale odradilo mě,,že nemají přední kolo otočné. U tříkolky je to dost velký
nedostatek…Manipulace je proto dost těžká.

Jana

• Citovat
  • Upravit
336
23.6.09 08:50

Jano, já právě nemám s trojkolkou zkušenosti. Jen s otočnými kolečky na golfkách a ty mě pěkně štvou, jezdí se mi s nimi hůř:-( Asi budu muset vyrazit někam do obchodu vyzkoušet rozdíl…
Díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
23.6.09 13:34

Ahoj,já sice patron neměla, měla jsem xlandera, kde bylo přední kolečko otočné a šlo zaaretovat, a já ho teda měla většinou zaaretované. Jezdilo se mi líp když bylo na pevno. Já totiž tahala v jedné ruce kočár, v druhé psa a při nájezdech na chodník se to kolo vždycky protočilo zrovna opačně než jsem chtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
23.6.09 18:32

Ahoj…
My máme Patron F 3 a nestěžuji si…koupily jsme golfky s otočnýma kolečkama a stejně je mám zaaretované,protože se mi s tím lépe jezdí.Když totiž najedu na nerovný povrch,tak si to jelo kam chce.. :lol: Přesně jak píše Kvatapka.....vůbec mi nepřijde že by se s Patronem špatně manipulovalo…
Nehledě na to že to byl náš třetí a jediný kočárek v kterým Bára neřvala jako tygr… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí