Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, možná mapm dívky dotaz, ale vždy a to hlavně o víkendu mě to,,naštve".
Vy kdo mate více aut, nejlépe tedy myslím manžela/partnera a vaše auto, kterým jezdíte na třeba rodinné výlety, akce? Jde mi o to, že manžel víceméně mým jezdit nechce a chce jezdit jeho. A já tak musím vždy přendávat sedacky z mého auta do jeho, dítě na nervy a já ve stresu ![]()
Jak to mate vy? ![]()
@Šťastná.máma.4 kolik těch sedaček přendaváš???
Chce jet jeho autem…fajn, jdi, přendej prosím sedačky, my za chvilku přijdeme…
po návratu…přendej mi je prosím zpět do auta…my počkáme doma ![]()
Mame sedacky v obou autech. Jinak to ani nejde.
MMCH, ja jsem nerada, kdyz manzel jede mym, protoze je o hodne vyssi a ja si musim porad prerizovat sedacku a zrcatka a ztratim tim vzdycky hodne casu. Dokonce uz jsem kvuli tomu meli i jednu opravu v tom nastaveni.
Sedačky máme v obou autech. A teď, co mám já větší, lepší a novější než on, tak jezdíme mým. A mě to štve, že mi ho ničí ![]()
@Šťastná.máma.4 Ja Ti poradim. Rekni si, ze jste ti stastnejsi, kteri maji dve auta. A nebudes muset byt ve stresu z prendavani sedacek. ![]()
@Šťastná.máma.4 záleží na situaci. Sedačky máme v obou autech. Pokud jedeme všichni tak na výběr není, protože při 7 lidech se do 5ti místného auta nevejdeme a tím pádem jedeme velkým autem, které běžně používám já. Pokud jedu někam sama nebo jenom s 1-2 dětmi, tak jezdím malým autem, které používá hlavně manžel.
@Šťastná.máma.4 Tak pořiď další sedačky a nemusíš to řešit, jinak my taky střídáme auta a doku měli děti 9-18, tak jsem jich měli víc, teď už mají 15-36 a ty se přehazují krásně.
Mame sedačky v obou autech
jezdíme podle toho, kdo z nás zrovna řídí
@Šťastná.máma.4 píše:
Ahoj, možná mapm dívky dotaz, ale vždy a to hlavně o víkendu mě to,,naštve".
Vy kdo mate více aut, nejlépe tedy myslím manžela/partnera a vaše auto, kterým jezdíte na třeba rodinné výlety, akce? Jde mi o to, že manžel víceméně mým jezdit nechce a chce jezdit jeho. A já tak musím vždy přendávat sedacky z mého auta do jeho, dítě na nervy a já ve stresu
Jak to mate vy?
Ještě mě napadlo, to Tě chlap nechá v 31tt mordovat sedačku z auta do auta?
Taky máme sedačky v obou autech, přehazování by nešlo, jsou dny, kdy jeden z nás veze do školy(lky) a druhý vyzvedává (anebo ráno, když jedem oba, tak každé dítě jede v jednom autě, jak papaláši
). Na rodinné výlety apod. jezdíme tím větším, protože konstitucí je bezpečnější. Když jsem byla na mateřské a měli jsme jen jednu sadu sedaček, tak to bylo tak, že kdo měl děti, měl lepší auto se sedačkami (takže většinou já
).
Sedačky máme v obou. Na výlety jezdíme manželovým, má lepší auto a líp řídí.
Jako ostatni. Sedacka v obou autech. Kdyz ridim ja, beru si „druhe“ auto, kdyz manzel, je mi to jedno, kterym jedeme.
Jedeme podle toho, kdo řídí
přehazovat sedačky je drobnost, seřizovat sedadlo a volant a zrcátka pode toho druhého mi přijde mnohem horší
@Šťastná.máma.4 máme sedačky v obou autech. Já jezdím větším rodinným a manžel „prdítkem“ do práce původně určeným pro mě, ale já jsem se s ním nijak neskamarádila
Sedačky máme v rodinném autě značkové, v tom malém jen nějaké průměrné - vozíme tam děti 1km z/do školy
Auta máme dvě.
Manžel passata já malou fabii.
Když se jede na výlet nebo někam dál jede se 100pro passatem-je větší, pohodlnější a jede rychleji. Když jde o zfrknutí na nákup nebo tak kousek tak se jede autem, které je ve vjezdu blíž k silnici.
Ale tedy chlap taky nerad jezdí mou fabkou (a to jsem na světla ani s holkama nenalepila řasy co mám ve skříni) ![]()