Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šťastná.máma.4 píše:
No jasně, já jezdím i s kolečkem, nosím kočár s dítětem do schodů, všechno dělám, nemám skoro břicho. A jsem 33tt. Metrik je špatně
Tak to máš doma slušnýho džentlmena. Já tohle chování u chlapů vůbec nepobírám, můj mi bere z ruky i tašku s pěti rohlíkama, abych se s něčím rvala, kór ještě těhotná, by mu jeho ego nedovolilo.
Máme dvě sedačky pro velkou a převažují jen vajíčko pro Prte a to jen tehdy, když jedeme o víkendu někam všichni náhodou druhým autem, a v tom případě to neprehazuji ja, ale manžel, nenechal by me s tim se tahat pokud to není nutné ![]()
@Šťastná.máma.4 píše:
Ahoj, možná mapm dívky dotaz, ale vždy a to hlavně o víkendu mě to,,naštve".
Vy kdo mate více aut, nejlépe tedy myslím manžela/partnera a vaše auto, kterým jezdíte na třeba rodinné výlety, akce? Jde mi o to, že manžel víceméně mým jezdit nechce a chce jezdit jeho. A já tak musím vždy přendávat sedacky z mého auta do jeho, dítě na nervy a já ve stresu
Jak to mate vy?
Jezdíme podle potřeby, většinou mužovým - ono to tak i hezky vychází, že na delší trasy je o něco málo levnější, mým jezdíme když není druhé, když je potřeba větší kufr nebo když jsou potřeba auta dvě. A sedačku řekni jemu ať přendá, když jedete, v tom asi nevidím problém ![]()
@Šťastná.máma.4 píše:
Tak to nefunguje, to musím dělat proste já.
Proč to tak nefunguje? V čem je problém? ![]()
@Šťastná.máma.4 proč je přednaváš ty? Od čeho máš manžela?
Já jezdím svým menším autem, neb odmítám parkovat s velkou krávou. Na rodinné výlety tudíž jezdíme partnerovým autem a sedačky samozřejmě přendavá on. Tak je kua gentleman, nenechá dámu tahat sedačky, ne? ![]()
Máme jen jedno auto, do kterého se vejdeme všichni. Ale kdyby bylo potřeba předělávat sedačky, věřím, že by to muž bez řečí udělal ![]()
@Šťastná.máma.4 píše:
Asi nechci poslouchat a dívat se na to jak mu to nejde nacvaknout a dívat se na to jak s tím lomcuje, nemá v tom grif a vypadá to vždy, ze to zničí
Tak když ho nikdy nenecháš to udělat, tak se to nikdy nenaučí
co to je za logiku? To by mě fakt nikdy nenapadlo něco nenechat na chlapovi, zvlášť takhle těžkého, jen proto, že bych se musela dívat na to, že v tom nemá grif ![]()
@Šťastná.máma.4 píše:
Asi nechci poslouchat a dívat se na to jak mu to nejde nacvaknout a dívat se na to jak s tím lomcuje, nemá v tom grif a vypadá to vždy, ze to zničí
to je proto, že ho to nenecháš dělat
když to bude pravidelně přendávat on, tak grif nabere, i za cenu, že něco zničí. Pak si dá pozor…ale to by snad musel být úplný trotl
Jinak nevím, tohle je tím pádem neřešitelné. Možná jsem přehlédla - proč teda nemůžete jet tvým autem, když jedete s dětmi??
@Fazulina píše:
Tak jak tu někdo psal, ať jde napřed, předělá sedačky a ty dojdi s dětma, až se vynadává:-), to jako až budeš před porodem nebo s miminem na ruce, tak to bude pořád takhle? Kolik máte dětí, že se o ještě nenaučil? Divnej chlap:-)
Nevím, jestli divnej chlap, když jediný důvod, že to neumí a nedělá je ten, že ona ho k tomu evidentně ještě nepustila a obtěžuje jí překousnout tu chvíli než se to naučí ![]()
@Šťastná.máma.4 píše:
On ve svém autě nesnese sedačky, aby s nimi jezdil. Já to vždy budí mít tak jako teď…ani se to nezmění, jen mě zajímalo jak to mate vy.
@Gina108 píše:
@Šťastná.máma.4 proč je přednaváš ty? Od čeho máš manžela?![]()
Já jezdím svým menším autem, neb odmítám parkovat s velkou krávou. Na rodinné výlety tudíž jezdíme partnerovým autem a sedačky samozřejmě přendavá on. Tak je kua gentleman, nenechá dámu tahat sedačky, ne?
když ji nechá tahat tašky do schodů, tak o přendání sedaček může paní leda tak snít… by mě nepřekvapilo, kdyby mu i dveře otevírala ![]()
@Denisa56 píše:
Tak to máš doma slušnýho džentlmena. Já tohle chování u chlapů vůbec nepobírám, můj mi bere z ruky i tašku s pěti rohlíkama, abych se s něčím rvala, kór ještě těhotná, by mu jeho ego nedovolilo.
A taky u něj stojíš, protáčíš oči a stěžuješ si, jak to všechno nedělá přesně podle tvých představ? To pochybuju, že by pak byl chlap takový gentleman s takovým přístupem…
@neila píše:
to je proto, že ho to nenecháš dělatkdyž to bude pravidelně přendávat on, tak grif nabere, i za cenu, že něco zničí. Pak si dá pozor…ale to by snad musel být úplný trotl
Jinak nevím, tohle je tím pádem neřešitelné. Možná jsem přehlédla - proč teda nemůžete jet tvým autem, když jedete s dětmi??
@neila píše:
když ji nechá tahat tašky do schodů, tak o přendání sedaček může paní leda tak snít… by mě nepřekvapilo, kdyby mu i dveře otevírala
njn tak teď jsem si všimla, že je paní dokonce těhotná.
Omg no to je teda materiál, ten chlap, svět se pr.del obrací
![]()
@Gina108 píše:
njn tak teď jsem si všimla, že je paní dokonce těhotná.Omg no to je teda materiál, ten chlap, svět se pr.del obrací
![]()
![]()
tak je