Které auto používáte ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10185
5.11.16 17:36
@Šťastná.máma.4 píše:
No jasně, já jezdím i s kolečkem, nosím kočár s dítětem do schodů, všechno dělám, nemám skoro břicho. A jsem 33tt. Metrik je špatně :oops:

Tak to máš doma slušnýho džentlmena. Já tohle chování u chlapů vůbec nepobírám, můj mi bere z ruky i tašku s pěti rohlíkama, abych se s něčím rvala, kór ještě těhotná, by mu jeho ego nedovolilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
5.11.16 17:45

Máme dvě sedačky pro velkou a převažují jen vajíčko pro Prte a to jen tehdy, když jedeme o víkendu někam všichni náhodou druhým autem, a v tom případě to neprehazuji ja, ale manžel, nenechal by me s tim se tahat pokud to není nutné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31801
5.11.16 17:48
@Šťastná.máma.4 píše:
Ahoj, možná mapm dívky dotaz, ale vždy a to hlavně o víkendu mě to,,naštve".
Vy kdo mate více aut, nejlépe tedy myslím manžela/partnera a vaše auto, kterým jezdíte na třeba rodinné výlety, akce? Jde mi o to, že manžel víceméně mým jezdit nechce a chce jezdit jeho. A já tak musím vždy přendávat sedacky z mého auta do jeho, dítě na nervy a já ve stresu :mrgreen:
Jak to mate vy? :mavam:

Jezdíme podle potřeby, většinou mužovým - ono to tak i hezky vychází, že na delší trasy je o něco málo levnější, mým jezdíme když není druhé, když je potřeba větší kufr nebo když jsou potřeba auta dvě. A sedačku řekni jemu ať přendá, když jedete, v tom asi nevidím problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31801
5.11.16 17:49
@Šťastná.máma.4 píše:
Tak to nefunguje, to musím dělat proste já.

Proč to tak nefunguje? V čem je problém? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.11.16 17:50

@Šťastná.máma.4 proč je přednaváš ty? Od čeho máš manžela? :jazyk: :mrgreen: Já jezdím svým menším autem, neb odmítám parkovat s velkou krávou. Na rodinné výlety tudíž jezdíme partnerovým autem a sedačky samozřejmě přendavá on. Tak je kua gentleman, nenechá dámu tahat sedačky, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.11.16 17:50

Máme jen jedno auto, do kterého se vejdeme všichni. Ale kdyby bylo potřeba předělávat sedačky, věřím, že by to muž bez řečí udělal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31801
5.11.16 17:51
@Šťastná.máma.4 píše:
Asi nechci poslouchat a dívat se na to jak mu to nejde nacvaknout a dívat se na to jak s tím lomcuje, nemá v tom grif a vypadá to vždy, ze to zničí :roll:

Tak když ho nikdy nenecháš to udělat, tak se to nikdy nenaučí :nevim: co to je za logiku? To by mě fakt nikdy nenapadlo něco nenechat na chlapovi, zvlášť takhle těžkého, jen proto, že bych se musela dívat na to, že v tom nemá grif :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
5.11.16 17:51
@Šťastná.máma.4 píše:
Asi nechci poslouchat a dívat se na to jak mu to nejde nacvaknout a dívat se na to jak s tím lomcuje, nemá v tom grif a vypadá to vždy, ze to zničí :roll:

to je proto, že ho to nenecháš dělat ;) když to bude pravidelně přendávat on, tak grif nabere, i za cenu, že něco zničí. Pak si dá pozor…ale to by snad musel být úplný trotl :roll: Jinak nevím, tohle je tím pádem neřešitelné. Možná jsem přehlédla - proč teda nemůžete jet tvým autem, když jedete s dětmi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31801
5.11.16 17:52
@Fazulina píše:
Tak jak tu někdo psal, ať jde napřed, předělá sedačky a ty dojdi s dětma, až se vynadává:-), to jako až budeš před porodem nebo s miminem na ruce, tak to bude pořád takhle? Kolik máte dětí, že se o ještě nenaučil? Divnej chlap:-)

Nevím, jestli divnej chlap, když jediný důvod, že to neumí a nedělá je ten, že ona ho k tomu evidentně ještě nepustila a obtěžuje jí překousnout tu chvíli než se to naučí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.11.16 17:53
@Šťastná.máma.4 píše:
On ve svém autě nesnese sedačky, aby s nimi jezdil. Já to vždy budí mít tak jako teď…ani se to nezmění, jen mě zajímalo jak to mate vy.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: njn, tak ona taková dětská sedačka dokáže degradovat i ten největší kundolap :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
5.11.16 17:53
@Gina108 píše:
@Šťastná.máma.4 proč je přednaváš ty? Od čeho máš manžela? :jazyk: :mrgreen: Já jezdím svým menším autem, neb odmítám parkovat s velkou krávou. Na rodinné výlety tudíž jezdíme partnerovým autem a sedačky samozřejmě přendavá on. Tak je kua gentleman, nenechá dámu tahat sedačky, ne? ;)

když ji nechá tahat tašky do schodů, tak o přendání sedaček může paní leda tak snít… by mě nepřekvapilo, kdyby mu i dveře otevírala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31801
5.11.16 17:54
@Denisa56 píše:
Tak to máš doma slušnýho džentlmena. Já tohle chování u chlapů vůbec nepobírám, můj mi bere z ruky i tašku s pěti rohlíkama, abych se s něčím rvala, kór ještě těhotná, by mu jeho ego nedovolilo.

A taky u něj stojíš, protáčíš oči a stěžuješ si, jak to všechno nedělá přesně podle tvých představ? To pochybuju, že by pak byl chlap takový gentleman s takovým přístupem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31801
5.11.16 17:55
@neila píše:
to je proto, že ho to nenecháš dělat ;) když to bude pravidelně přendávat on, tak grif nabere, i za cenu, že něco zničí. Pak si dá pozor…ale to by snad musel být úplný trotl :roll: Jinak nevím, tohle je tím pádem neřešitelné. Možná jsem přehlédla - proč teda nemůžete jet tvým autem, když jedete s dětmi??
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.11.16 17:57
@neila píše:
když ji nechá tahat tašky do schodů, tak o přendání sedaček může paní leda tak snít… by mě nepřekvapilo, kdyby mu i dveře otevírala :think:

njn tak teď jsem si všimla, že je paní dokonce těhotná. 8o Omg no to je teda materiál, ten chlap, svět se pr.del obrací :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
5.11.16 17:59
@Gina108 píše:
njn tak teď jsem si všimla, že je paní dokonce těhotná. 8o Omg no to je teda materiál, ten chlap, svět se pr.del obrací :roll: :roll: :roll:

tak je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová