Které golfky byste vybraly vy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
696
4.5.12 21:36

Které golfky byste vybraly Vy..?

Hezký večer, tak mi zůstaly dva typy golfek a tak bych se ráda zeptala, zdali je někdo máte, jak jste spokojené, popř. které byste braly Vy..?Jedny jsou Babydesign Tiny a druhé Cotobaby Blues..
http://www.mamitati.cz/index.php?…
nebo
http://www.malvik.cz/…kocarek-2011
Tak by mě zajímalo, je-li ten pultík k něčemu nebo je-li lepší klasické madlo..?Jaké jsou Vaše zkušenosti maminky..?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
4.5.12 21:43

Vzala bych si Babydesign Tiny, protože je o 3 kg lehčí, což je sakra rozdíl a víc se mi líbí. Na pultíku bych nelpěla, nikdy nám nechyběl. Líbí se mi tam i ta regulace výšky rukojeti, jestli se to vysunuje, jak se zdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
4.5.12 21:52

Taky mi přijde lepší Babydesing,ten druhý je spíš sporták než golfky a váží teda hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
4.5.12 21:53

Zkušenost nemám ani s jedním,ale vybrala bych Babydesign Tiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
4.5.12 22:07

Délku lůžka mají oba stejnou 73cm, polohovací madlo je výhodou ,ale pokud nejsi malá třeba 160cm a manžel vysoký zase moc tak to není až tak potřeba.
Ten coto baby mi příjde takový robustnější takže se sním bude dát trochu přejet i lehčí terén třeba trávník,ten baby desing na mě působí jako hrkačka a bála bych se,že po přejetí toho trávníku mi půlka z kočárku zůstane v ruce.pultík před dítkem není úplně super, protože malé děti z něj věci vyhazují a rádi si dávají nožky na to přední madlo takže pultík tlačí,ale není to úplná nevýhoda.Váhově bych to neřešila oni většinou ty kočárky ,když si je doma zvášíš tak budou mít váhu trochu jinou než udává výrobce.Pokud teda nebudeš dítko vynášet dvakrát denně do druhého patra v domě bez výtahu .samozřejmně 3kila jsou rozdíl,ale každej kočár je těžkej,když v něm sedí 10kg(malej má v 10ti měsících) dítko +navíc taška,nákup a nějaké věci k tomu.Košík mají oba celkem chváluhodný.Nánožník v ceně je taky bod :D
Pokud bych vybírala z :) těchto dvou tak volím Blues coto baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.5.12 22:14

My třeba bydlíme na kopci, takže já cítím každé kilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.5.12 22:24

Rozhodně ten lehčí… 10kg je na golfáče hrozně moc. Stejně jako Angua, když tlačím kočárek do kopce, tak počítám fakt každý kilo a je to znát.
Možná mají ty Tiny menší kolečka? :think: Ale asi ne o moc - áleží na tom, zda bys v nich případně potřebovala projet i nějakým marastem, sněhem atd, měla jsem golfáče teutonia solano (mmch taky těžší :mrgreen: už jsou dávno prodaný :pankac: ), měli menší kolečka a projet byť jen roztátou břečkou nebylo vůbec možný. Teď mám abc design moving light, který je asi trochu obdobou navržených, jen ve verzi „skorotříkolka“ a kolečka má tuším 21cm v průměru a projedu i mírnou sněhovou pokrývkou bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
4.5.12 22:26

Anguo -To mi právě taky,ale měla jsem možnost vést už spoustu kočárků a mně to právě třeba problém nikdy nedělalo.Samozřejmně nejlíp se jelo s takovým,co měl velká nafukovací kola a to mohl být těžký jak chtěl vezla jsem tam i sourozence k tomu a šlo to.Ale to není samozřejmně golfáč..A hlavně nevážím 5Okg(bohužel)takže mám i sílu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.5.12 22:37

@ondas já teda mám 17kg tříkolku s nafukovacími koly, jízdní vlastnosti perfektní, ale do kopce, uf, několikrát jsem v létě málem omdlela, než jsem ji dostala nahoru (na autobus můžu pouze do kopce)
Nakonec jsem zjistila, že než tlačit 27kg dítěte+kočár, tak pro mě bylo snadnější si těch 10-12kg dítěte odnýst na zádech v šátku nebo nosítku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.5.12 22:45

Mně se taky líp tlačí golfáč s tvrdýma kolečkama, než kočár s nafukovacíma. Možná jde třeba i o těžiště kočárku a zrovna jsem měla smůlu na špatné typy… Je fakt, že Phil se mi tlačí dobře i plně naložen (akorát se musím co 10 metrů vydýchávat - nejsem tintítko, ale jsem chcípák :lol: ). Pro mě je ta váha fakt důležitá - možná pro někoho s lepší fyzičkou tolik ne - já nemám žádnou :oops: - zatím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
4.5.12 22:51

Gladys-Néé mně se ,ale vážně jezdilo „taky“ s tříkolkou výborně i s těžkým nákladem. Třeba lepší než,když jedu s golfkama a třepou se mi ruce protože mám plastová a neodpružená-né dostatečnš kola.O terénu nemluvě. A musím víc tlačit tak mně to prostě příjde.Ale tak jak se každýmu líbí jinej kočárek a vyhovuje něco jinýho tak zakladatelka napsala dotaz a já jí napsala svůj názor.
Jo nosítko je super,ale pořád tam musíš připočítat tu váhu těch věcí,co taháš sebou.Já třeba pořád nosím:pěněženku(je dost těžká :D ),plínky,pití 3 lidem(já a dvě děti,něco k zakousnutí pro případ nouze,klíče,vlhký ubrousky,telefon.nějaké věci na převlečení ev.dooblečení pro případ změny počasí.Plus bych musela nosit v ruce odrážedlo a tedˇuž kolo tak o 5kg těžšího než váží to odrážedlo toho staršího.Mně se nosička vyplatí jen na výlety,kdy manžel nosí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.5.12 07:23

@Gladys Ahoj, chci se zeptat, jsi s ABC spokojená? Já je mám v merku, zdají se mi prostorné, líbí se mi váha, ten typ a samozřejmě ta cena :mrgreen: Ale viděla jsem je naživo jen jednou a zrovna měly to přední kolo pěkně „rozvibrovaný“ :roll: Tak mi kdyžtak napiš klady a hlavně zápory, jsou-li :mrgreen: Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.5.12 07:40

@Gladys Tak jsem se mrkla do starších diskuzí, většinou ho haněj (ty ne :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.5.12 08:46

@gabriela82 Já ho používám ráda :nevim: Ono jde o to, že od něj teda nečekám žádný zázraky, já ho vybírala hlavně jako „nákupní“ kočárek, kvůli tomu velkému košíku, nízké váze, to byl můj hlavní požadavek. Kočárek byl ježděný celkem dost a nerozviklal se a to jsem ho celkem dost přetěžovala právě nákupy (v té době u nás byla spotřeba mlíka přes litr denně, takže při nákupu jsem brala třeba deset mlík)
Jediná větší závada je, že při těžším dítěti a větším nákupu mi pak nespolupracovalo to přední kolečko - jakoby se zasekávalo třeba šejdrem, nezatáčelo, ale to tam bylo třeba 15kg dítěte a k tomu 10kg nákupu, zkrátka to na ten kočár už bylo moc.
Pro moje účely byl dostačující, pořád je ve slušném stavu, vyhovuje mi i snadné skládání, rozměr po složení - dá se strčit za sedadlo, zároveň jde úplně do lehu, takže třeba po nákupním centru v tom může jezdit i novoš.
Pokud by někdo chtěl přímo lehkou tříkolku jako spíš sporťáček, tak se mi moc líbí knorr joggy s, taky velmi příznivý finančně a četla jsem na něj celkem dost chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.5.12 08:57

@Gladys Malá má v půl roce přes devět kilo a můj současný kočár 18 kg a bydlíme na kopci :roll: takže s nákupem to klidně hodí přes 30 kg :lol: a teď jsem ho předělala na sporťák a vůbec mi nevyhovuje, jak má jinde těžiště, tak se hrozně blbě tlačí.. A nemůžu vůbec do košíku, je to tak pitomý, že tam musím dávat rohlíky skoro po jednom.. Takže mám obrovskou tašku na madle.. Tak díky na info :mrgreen: Jdu kouknout na ten Knorr, já na Knorr slyšela od známý jen chválu (ale na kombinaci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí