Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám favority 1.NUna buggy jen mám strach že je krátká zádová opěrka
2.bugaboo bee plus
3.quinny sennz nebo quinny yezz
Budu ráda za všechny postřehy ![]()
Ahoj, my máme Nunu, malá je dost vysoká a vše v pořádku, zádová opěrka mi krátká nepřijde, my jsme maximálně spokojeni, takže mohu doporučit.
Sandy1506 a mohla bys mi ji prosím změřit máme obra tak aby nějaký čas kočárek vydržel.Moc děkuji ![]()
Určitě, ale mám ji ve sklepě a jsem v pyžamu, tak až zítra ráno.
Měla jsem Bugaboo Bee plus. Ale nevím co tě zajímá konkrétně…
Postřehy obecně - je super skladnej, naprosto skvělá je ta boudička, dá se přetáhnout tak, aby dítěti nesvítilo v létě slunko do očí (měla jsem i slunečník, ale skoro jsem ho nevyužila), zádová opěrka je luxusně dlouhá, dá se upravit do lehu i vysunutím sedátka, otočný po i proti směru jízdy (my teda nevyužili, měli jsme ho od roku věku malýho), skvěle se ovládá, dobře se bere do ruky, když potřebuješ do mhd. Jedinej problém byl přejíždět koleje tramvaje. Tam se mi zasekával do kostek.
Bugaboo se mi líbí že jde otáčet sedačka viděla jsem na živo a opravdu je luxusní ![]()
Ahoj my teda nemáme žádné z tvých vybraných, ale jsem maximálně spokojená s Quatro cross. Jsou prostorný, skvěle se ovládají a vejdou se i do mého malého kufru ![]()
@trojcatka2008 píše:
Děkuji tak to je malinké.To by mi už dřel hlavou o stříšku
kolik měří?
@trojcatka2008 píše:
cca 110cm
tak to jo, naše malá má 90 cm a je velká oproti jiným holčičkám v jejím věku a kolik mu je?