Které golfky vybrat?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
99
31.5.11 11:20

které golfky vybrat

ahojky všem, hodlám si pořídit golfky,chtěla bych buď golfové hole Vega od patronu nebo EuroCart Lira 3 2011 máte nějaké zkušenosti s těmito golfkami? nevím stále, které z těchto dvou vybrat..

http://www.pacipaci.cz/1515-vega.html
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
217
31.5.11 12:31

Ahojki také mam eurocart lira3 a za mně jsem spokojená golfky jsou lehké dobře se s němi manipuluje pěkné se složí a vejdou do kufru auta nevyhoda je že má malý košík když dítko usne a dáš polohu lehu tak se do košíku skoro nedostaneš ale to mají i jiné značky jinak malá ma ted čerstvě 2 roky a ještě když jdem dál golfky bereme a v pohodě ma pohodlí pasy jsou celkové nebo mžno dát jen kolem pasu Muj názor na ně jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
31.5.11 12:33

Jen ještě dodám já je kupovala před rokem takže my tam nemáme to polohování nožiček což si myslím že maš plus navíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
31.5.11 14:47

děkuji za odpověd jen se chci ještě zeptat jestli se dají dát teda do úplného lehu? slyšela jsem že prý jen do takového pololehu :-( což by mě moc mrzelo protože bych chtěla do lehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
31.5.11 15:15

a ještě se chci zeptat kolik poloh to má-jestli jen třeba leh a sed nebo jestli to má i polosed děkuji moc za odpověd :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.6.11 19:27
:mrgreen:
markynka píše:
a ještě se chci zeptat kolik poloh to má-jestli jen třeba leh a sed nebo jestli to má i polosed děkuji moc za odpověd :kytka:

Ahojki tak je psáno do skoro lehu což tak teda i je ale moje dcera je tam naprosto spkojená avyspí se krásně a poloh to ma ten skoro leh, pak sed a ted jsem to musela jít vyzkoušet :mrgreen: záleží jak vzadu utáhneš ten pás utahneš mín maš skoro sed skoro leh takže něco mezi fakt zaleží jak to utahneš vzadu i když to utáhneš mín nepovolí se to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
7.5.18 09:58

Fillikid nebo Espiro nebo Valco?

Po dlouhém hledání jsem zúžila výběr na tyto 3 kočárky Fillikid Lord, Espiro Shine a případně Valco Baby. Potřebuji něco lehkého a ne moc prostorného do autobusu a chtěla bych kočárek používat i v zimě. Prcek má 15 měsíců, hubený a vyšší, takže úzký kočár nevadí, spíš delší zádová opěrka, velká stříška. Fillikid vše splňuje, ale nemá nánožník a nevím, co ty dvojité kolečka v zimě, ale u nás je sníh vzácný. S rozdělenou rukojetí jsem jezdila, není to hitparáda, ale dá se. Velké plus je pro mě cena. Espiro Shine také vše splňuje, plus má spojenou rukojeť, nánožník. Mínus - není ozkoušený, nenašla jsem recenze a stupačka na nožičky je divná, jestli si je tam větší dítě položí. Valco Snap 4 jsme měla na staršího, takže je vyzkoušený. Nevýhoda pro mě je širší a rukojeť je trochu výš. Cenově je u nás k dostání za stejnou cenu jako to Espiro.
Už jsem z toho na mrtvici. Bojím se, abych nekoupila něco, čeho bych pak litovala.
Na staršího jsem vyzkoušela Valco, Cybex Callisto i klasické nejobyčejnější nepolohovací golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
7.5.18 09:59

Fotky

Jsem zapoměla dodat. Modrý je Espiro Shine a červený je Fillikid Lord. Valco asi všichni znají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.5.18 10:23

@Lidym Mě by vadily ty malý kolečka, všude zamá díra, dlažebky, obrubníky, no, nechtěla bych :?

• Citovat
  • Upravit
2780
7.5.18 10:29

@Jančakecalka Ve městě jsou hezké chodníky a žádné kočičí hlavy. Do terénu mám sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.5.18 10:31
@Lidym píše:
@Jančakecalka Ve městě jsou hezké chodníky a žádné kočičí hlavy. Do terénu mám sporťák.

Jak kde, u nás třeba jo místama. Ale ani tak bych taková kolečka nechtěla, měla jsem sporták s velkýma, to byl nejlepší kočárek a jezdila jsem s ním všude.

• Citovat
  • Upravit
2780
7.5.18 10:38

@Jančakecalka Ten já mám z kombinace, super odpružený. Ale jezdit s ním autobusem je opruz. Kolikrát se mi tam sotva vejde a o hledání člověka, co ti s tím pomůže nemusím ani povídat.
Který sporťák jsi měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.5.18 11:11
@Lidym píše:
@Jančakecalka Ten já mám z kombinace, super odpružený. Ale jezdit s ním autobusem je opruz. Kolikrát se mi tam sotva vejde a o hledání člověka, co ti s tím pomůže nemusím ani povídat.
Který sporťák jsi měla?

Už je to roky, dceři je devět, ale tehdy jsem měla DorJan Deny Sport, ale byl těžkej a korba malá, byla to trojkombinace, takže brzy jsem ho prodala a koupila jsem si sporták od Zopy Fusion, super se ovládal jednou rukou, velký nákupní koš, pultík, velká otočná kola, byl skvělej, těžko jsem se s ním pak loučila.

• Citovat
  • Upravit
43
7.5.18 11:29

A jsou polohovatelné do lehu? Nanoznik by šel přeci dokoupit…
Taky jsem si pořídila golfky i když mám lehký sporťák. Mám je nastálo v aute. Řešila bych ten nanoznik, polohování a skládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
7.5.18 11:42

@Pet83 Ano, všechny jsou polohovatelné. Skládání je taky ok, ale je pravda, že jsem ho nezkoušela. Já mám právě těžký sporťák, tak bych ty golfky chtěla používat na krátké cesty do města celoročně. I třeba na výlety. On ten můj sporťák se blbě skládá do auta. Kufr máme velký. Jedny se skládají do deštníku, druhé na placku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí