Golfky s větší zádovou opěrkou, lehké a dobře ovladatelné

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
27.5.11 10:23

Golfky pro větší dítě

Chtěla bych poradit, sháním golfky s větší zádovou opěrkou nad 47cm, aby byly lehké, dobře ovladatelné. Napadlo mě jané energy, peg-perego pliko mini nebo si completo, inglesina zippy all over nebo chicco for me. Některé z nich jsou těžší, ale mají zase lepší košík.. no nevim co upřednostnit.
Nejraději bych golfky se spojenou rukojetí, ale na žádné lehké jsem nenarazila.. lehké.. abych si pomohla sama do MHD.

Prosím o vaše zkušenosti,rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
27.5.11 10:58

Já čekám na tyto:
podle recenzí by měla opěrka zad mít 47cm. :-)V kočáru leží 4leté dítě, já jej objednávám pro dvouleťáka.Váha by měla být 6,1kg, někde uvádějí 5,5.Košík bomba- je tu i diskuse o něm a plno fotek a detailů. :mrgreen:
Jinak pliko jsou opravdu velké, nebo perego sí, ty taky.
babyhome xtreet emotion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.5.11 11:07

Ahojky my máme iglesinu trip 2011. Délku opěrky má 50 cm. A celá ležící plocha je 85 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.5.11 12:03

nevypadá špatně, je možné ho vidět někde v reálu v Praze? Koš fantastický, otázka kolik bude vážit i s boudičkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.5.11 12:04

a jste spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
27.5.11 12:13

my máme inglesina zippy a syn který je hodně veliký v nich jezdil do 2,5let, takže za mě ano, jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.5.11 12:27
Břušek2 píše:
nevypadá špatně, je možné ho vidět někde v reálu v Praze? Koš fantastický, otázka kolik bude vážit i s boudičkou :D

Ptáte se na iglesinu trip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.5.11 14:03

no spíš se ptám na babyhome

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.5.11 15:03

Zatím v Čr není, první kusy se mají dovážet v červnu, červenci…tak jsem ho objednala v belgii a o 1000,– levněji, než u nás.Myslím, že do konce příštího týdne dorazí,pak budu psát reference:-)Váha i s boudou je 6,1kg.Na zahraničních forech psali, že je lepší než bb bee+, tak uvidím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
27.5.11 21:25

Já mám PP Sí Completo a lehké jsou dost. Za mě spokojenost, jen ta nožní opěrka by mohla být víc stabilní a nožičky lépe držet při spánku.
Dcerka je docela vysoká na svůj věk (2r) a tyhle golfáče jsou jí pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.5.11 21:27
k.a.c.k.a.1 píše:
Zatím v Čr není, první kusy se mají dovážet v červnu, červenci…tak jsem ho objednala v belgii a o 1000,– levněji, než u nás.Myslím, že do konce příštího týdne dorazí,pak budu psát reference:-)Váha i s boudou je 6,1kg.Na zahraničních forech psali, že je lepší než bb bee+, tak uvidím. :lol:

tak to určo poreferuj, budu se těšit :) jsem zvědavá. A ten bb bee+ je co? Nemáš odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.5.11 21:28
Founik píše:
Já mám PP Sí Completo a lehké jsou dost. Za mě spokojenost, jen ta nožní opěrka by mohla být víc stabilní a nožičky lépe držet při spánku.

děkuji za názor :) je fakt, že jsem se do nich zamilovala, tak zvažuji :) a jak je to s kolama do terénu? NO spíš to mám do MHD a do města.. ale zda to zvládá i kočičí hlavy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
27.5.11 21:33
Břušek2 píše:
Founik píše:
děkuji za názor :) je fakt, že jsem se do nich zamilovala, tak zvažuji :) a jak je to s kolama do terénu? NO spíš to mám do MHD a do města.. ale zda to zvládá i kočičí hlavy apod.

Kočičí hlavy to zvládá, ale jak jsou tyhle golfky fakt lehoučký, tak drnčej, pokud je nemáš pevně v ruce. Každopádně kolečka jsou zaaretovatelný, takže lehčí terén to zvládne, větší výmoly ale už horko těžko. Je to prostě typickej městskej golfáč :lol: Parádně se ale skládá a rozkládá, je to hned, žádný lopocení. A co se mi ještě líbí, tak bouda. Když dítě sedí, dá se dát hodně dopředu a nemusíš používat slunečník :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
27.5.11 21:37

inglesina zippy má dlouhou zádovou opěrku…

aktuálně jednu prodávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
10.1.15 20:21

Ahoj holky, potřebovala bych tip :-) podle toho co jsem hledala, tak mám asi smůlu :-D chci na jaře kupovat malému golfky (teď máme BJ city mini GT), nejraději bych použité tak do max 2000. ALE :-D Malý má teď v 18 měsících 15 kg a 86 cm. Chci je jenom sem tam na malý nákup, do MHD atd. Nemáte nějaký tip, co by vydrželo? Líbí se mi Hauck sport, ale nevím, nevím :nevim: Budu vděčná za každý tip, a když bude ještě vlastní zkušenost budu ještě radši :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí