Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Proč golfky, když máte BJ? Nechápu
Já tříleťačce (přes metr 16 kg - ono se to přibírání zastaví, kolem toho roka a půl jsem tomu taky nevěřila, ale od té doby má nahoře sotva kilo, jen těch centimetrů víc) koupila Maclaren Volo, mini kolečka, popruh na přenášení. Nejsou polohovací, ale ona si v nich klidně schrupne. A co se týče ovladatelnosti, tak super.
@Run BJ je úplně bomba, ale přece jenom je už trochu obrovský, když dítě běhá ![]()
@Teruna000 No jo, ale zase co věcí na něm odvezeš. Tohle je hrkátko, tedy jsou super, ale nepověsím na ně nákup jak jsem zvyklá, nedám tam odrážedlo, bábovky a milion nesmyslů ![]()
@k.a.c.k.a.1 píše:
Já čekám na tyto:
podle recenzí by měla opěrka zad mít 47cm.V kočáru leží 4leté dítě, já jej objednávám pro dvouleťáka.Váha by měla být 6,1kg, někde uvádějí 5,5.Košík bomba- je tu i diskuse o něm a plno fotek a detailů.
Jinak pliko jsou opravdu velké, nebo perego sí, ty taky.
babyhome xtreet emotion
Můžu se zeptat, jak jste byli s kočárkem spokojení?
Prostorný, lehký, snadno ovladatelný je Jané nomad, prodává se spíš jako sporťák, ale myslím, že splňuje vše požadované. A pro větší dítě super ![]()
Mám ještě Chicco multiway evo, také to nejsou špatné golfky, ale oproti Jané neposkytují dítěti tolik pohodlí..
@Sávi tak to si myslím, že v tomhle případě je BJ lepší
ale díky ![]()
Já bych spíš potřebovala něco mini ![]()
My máme golfky Cybex, jsem spokojená. Neznám sice míry opěrek apod. ale kupovali jsme je proto že jsou pro větší váhy
bud do 17,5 kg nebo do 21 kg. Dole se mi vleze celý nákup, a sluneční clona je bezkonkurenční. Má zip na boudičce a dá se to sklopit tak že na dítě ani nejde vidět. Náš skoro tříletý má tak 105 cm a 18-19 kilo a v pohodě se vleze, i když už ho fakt moc nevozíme ![]()
@Voltiček byl super, koukni tady, mám tam fotky.
http://www.modrykonik.cz/…album/kocar/
@k.a.c.k.a.1 píše:úžasné. Ten černý vyadá taky suprově. Co je to za značku?
@Voltiček byl super, koukni tady, mám tam fotky.
http://www.modrykonik.cz/…album/kocar/
@Voltiček To je baby jogger city elite. nej nej sporťák, a že jsem jich měla. ![]()
@Teruna000 píše:
@Voltiček Malý!!!
Vážně? Dcera už teď v roce má 13kg, myslela jsem, že bude prostorný.
Casualplay je fakt velmi velmi malý, jezdila jsem s ním..-)velmi krátká je část na nohy, je to kočár tak do roku a půl. I po trávě přední kolo dost klapalo(tedy na můj vkus) A v zimě, když se mezi to přední dvojkolo nahrnul sníh nedalo se jet.
Ale jinak bylo do ruky příjemný. Mezi favority bych jej neřadila. To raději PP GT3, jané slalom, quinny speedi(nevýhoda nepolohovací krátké boudy)