Jaké golfky za rozumnou cenu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7142
23.5.11 16:20

Jaký golfky

Ahoj holky chtěla by sem prckovi koupit nějaký golfáče za rozumnou cenu,ale všude tak co sem koukala to pod 4 litřiky nejde, nu to se mi zdá dost vzhledem k tomu že v nich bude do konce léta max trochu ještě na podzim a pak se vrátíme ke sportáku. já právě nevim vubec jaký, co by to mělo mít a co už je třeba zbytečný. další vec sem prcek, koukala se že u golfek nejdou snížit řídítka a sou hodně vysoký, to mít nemžu páč bych je měla asi tak po ramena :mrgreen: smýma 153 cm si to nák neumim předatavit, chtěla bych náký lehoučky a skladný aby se vešli do auta aniž by zabírali třičtvrtě místa jako sporták. písněte mi sem prosím co máte za golfky jak se s nima jezdí atd. děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
23.5.11 17:58

A kde jsi koukala ? Ja kdyz se nekde rozhlidnu, vidim golfek napr. kolem 2tis dost a dost :think: az si rikam, ze by nemusely delat takova chrastitka a udelat neco lepsiho :lol:
Zalezi, co je pro Tebe rozumna cena, ale kdyz zminujes ty 4 tis, tak si myslim, ze pod 4 tis je golfek hafo :think: Zkus i internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
23.5.11 18:01

Me se treba libi tyhle,ale nemam je odzkousene :nevim:
 http://www.malvik.cz/…kocarek-2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
23.5.11 20:12

Ahoj a co Cybex Topaz? Ja hrozne chtela verzi 2010 s bilou konstrukci, nemam ho jen proto, ze mam dvojcata a na obcasny vyjeti je 3500×2 proste moc..
Mame z druhe ruky dvoje Esprit Flash a jsem fakt spokojena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
23.5.11 21:12

máme Espiro Metro stál nás asi 2500,–, je k němu nánožník a pláštěnka. Jsou lehké, skladné, mají polohovací záda do lehu, polohovací nožky, vysunovací řídítka…

• Citovat
  • Upravit
1505
23.5.11 22:06

já mám doma espiro magic 3 http://www.kauf.sk/…IC%203/-stál 3tis a je úžasný :palec: mohu vřele doporučit. pokud se ti ale třeba nepozdávají ta dvě přední kolečka u sebe, dělají ho i jako magic 4-to už je klasicky řešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 22:41

Ahoj, reaguji, protože mám 154cm a vím, že jsem také těžko sháněla golfky. Měla jsem např. Chicco Multiway a ty jsem prodala hned, rukojeti jsou moc vysoké, navyjela jsem ani na patník. Teď máme peg perego pliko switch s otočnou sedačkou, je prostorný přesto skladný. Hodně jsme využívali tu otočnou sedačku, ale teď je prodávám, malému jsou dva roky a už dost chodí, máme ještě cybexy, ty už nám stačí. Perega jsou ještě rok a půl v záruce, jsou jako nové. Máme třetí dítko po dlouhé době od těch prvních dvou a teď jsou úplně jiné kočárky než dřív, tak si trochu ulítávám. Perega byli ale super, předtím jsme měli Peg Perego Gt3, myslím, že to jsou kvalitní kočárky.Holky prosím kdyby jste věděli, že Switche někdo shání budu ráda. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
23.5.11 22:50
Dana1980 píše:
Me se treba libi tyhle,ale nemam je odzkousene :nevim:
http://www.malvik.cz/…kocarek-2011

ahojik tak ty sou opravdu krásný do nich asi pudu myslela sem tak do těch 2,500 a tuty mi uplně dostali díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
23.5.11 23:41

Neni zac,me se taky moc libi,no uvidim co budu kupovat na jare :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
29.4.16 21:13

Na toto téma je tu spoustu diskuzi, ale nic aktuálního. Všechno starý několik let. Tak obnovují.

Potřebovala bych koupit na léto golfky asi z druhé ruky, tak do 2tis. Jde mi hlavně o to aby měl kočár větší košík, aby se s ním pohodlné jezdilo, aby byl lehký a prostorný.

Máte, prosím, zkušenosti?
Předem díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí