Golfky Koelstra Simba

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
23.5.11 14:30

Koelstra simba

Našla jsem tyto golfky v Německu za super cenu. Neznáte je někdo? I když můj favorit je Cybex topaz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Koelstra Simba T3?

Přidejte zkušenost s Koelstra Simba T3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1180
23.5.11 16:00

Tak ty jsou stejný jako iglesina trip 2011. Ty máme my a jsou super. A cena taky stejná. A máš k nim i pláštěnku. Můžeš si taky přikoupit univers. madlo. Je ze stejného materiálu jako golfky. Máme tyto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
23.5.11 16:01
:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babyka 76
10.6.11 14:25

koelstra simba

Dobrý den,mám na Vás velký dotaz???Kde v Něnecku jste je přesně viděla a za jakou cenu???Prosím :-) ..... já tady probouzdám po netu a nemůžu nic najít :roll: A byl to normýlní kamenný krámek???

• Citovat
  • Upravit
17359
30.1.12 09:53

ozivujem tuto temu a pytam sa, mate niekto tieto golfky? :D koelstra simba mam na mysli,dik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.8.12 14:44

Fotogalerie Koelstra Simba T3

Odkaz na fotogalerii s těmito super golfkami :) https://www.emimino.cz/diskuse/fotky/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
3.4.13 16:48

Ahoj, já se nikde nemůžu dopátrat zkušeností s touto značkou, byla jsi jinak spokojená? Co materiál potahu? Kamarádce se líbí Koelstra Mambo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.4.13 16:52

Zkusenosti

@Faraya No ja jsem spokojena, podle me je to bytelny a hodne to vydrzi. :palec: S Mambo zkusenosti nemam, jen s tou Simbou. :think: Material potahu je takova „batohovina“ bych rekla, asi bych do toho mensi dite bez podlozky nedala, ale neni to nic strasneho, naopak treba u te strisky je to vyhoda, drzi pekne pevne tam kde ma, zadne krouceni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
3.4.13 18:57

@aninkas A, prosím tě, mohla bys změřit šířku sezení a výšku zádové opěrky? Protože Koelstra má jednu podložku do všech kočárků a vypadá to, že by mohly být stejné. Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí