Jak vybrat golfky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1720
19.5.11 11:46

Jak vybrat golfky

Ahoj maminy,
vybíráme golfky pro 8měsíční dítě a nějak se v tom začínám ztrácet. Jak jsem původně věděla co chci, tak o tom začínám pochybovat.
Podle čeho jste vybírali golfky? Jsou lepší jednoduchá nebo zdvojená kolečka? Lepší spojená rukojeť nebo klasické golfové?
Jediné v čem mám jasno je, aby byly polohovací - syn sice sedí, ale v kočáru ještě spí.
Ještě se mi původně líbila spojená rukojeť a otočná sedačka,ale o tom už nejsem tak přesvědčená (původní favorit byly Jané Solo Reverse - ale poté, co jsem je viděla naživo, tak teda za ty prachy ani omylem).
Další se mi líbí Cybex Callisto nebo Topaz, ale to jsou přesně ty dilemata… pro Cybex hovoří také fakt, že na něj pasuje autosedačka Cybex Aton (kterou máme), takže bychom to ještě teď využili a pro druhé dítě by to nemělo chybu, aspoň bychom všude nemuseli tahat Xlandera, zabere skoro celý kufr u auta…
Za každý tip a postřeh budu vděčná, hlavně už se potřebuju rozhodnout a pořídit si něco lehčího a skladnějšího, tahat tu obludu Xlandera do šaliny je o život (a skládat ho pořád do auta taky :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
707
19.5.11 15:50

myslím, že hlavní kritérium je cenový limit, který sis dala:) od toho se potom hodně odvíjí. Otočná sedačka u golfek už snad ani neexistuje, ne? to už pak nejsou klasický golfky…a myslím, že pro děti už je potom zajímavější dívat se ven jak se jede, než jen na mamku :-) hlavně teď v létě, takže to bych neřešila. Spojená rukojeť nebo golfový hole, to je čistě o tom, co ti připadá praktičtější, spojenou rukojeť budeš moct ovládat jednou rukou (pokud máš třeba 2 děti apod), já jsem chtěla rozdělený, a nemůžu si to vynachválit, i kvůli věšení tašek a jiných věcí :lol: zdvojený kolečka budou asi lepší do terénu, jen tak někam se to nezapíchne. Jednoduchý (máme my) jsou lepší na ovládání golfek, ale jsou spíš na rovnější povrchy, prostě do města. Hodně důležitá je stříška, hodně golfek ji má jen takovou symbolickou a to potom neochrání dítě před sluníčkem. Teď už dost kvalitních golfek má stříšku, která se dá přetáhnout hodně dopředu, takže dítě je chráněný úplně. Myslím i Cybex už to má. My máme Peg Perego Sí a tam je stříška úplně parádní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
19.5.11 15:54

My máme iglesinu trip 2011 a ta má taky perfektní stříšku.

http://www.slune-cz.cz/…lesina-trip/ :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4