Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj jsem maminka 6ti mesicni holcicky a mam problem
merim jen 147cm a tak shanim golfacky u kterych bych nemela rukojeti az pod pazi .. jsou vubec na nasem trhu takove?? Pokud ano , muzete mi nejake doporucit? Je zde maminka , ktera ma stejny problem jako ja a sehnala?? Predem dekuji za reakce a rady ![]()
já jsem stejně velká jako ty a taky ráda uvítám tipy
sice je naše Domča ještě mrňavá,ale co,golfáč nás jednou nemine.
Ahojky
no ja mela vybrane uz , ale nastesti jsem se pani zeptala jak jsou vysoko rukojeti a jak mi napsala ,ze 103 cm hned jsem to merila … a ups .. tesne pod pazema .. to by fakt neslo … by to vypadalo celkem smesne a bylo by to i neprakticke ![]()
zkusila bych pohledat nějaké s nastavitelnou rukojetí - vím že jsou chicco simplicity ale jinak dle mě nejsou nic moc, nemají polohování nožiček apod. ![]()
ahojky, mám sice 158cm, ale řešila jsem ten problém před cca 5lety, našla jsem si twist ridera od coneco, ale asi ho už nedělají, kolegyně v práci je ještě menší a drobná a objednala si použitý babydesign a má ho fajn …
Našla jsem tento odkaz: http://www.caryfuk.cz/…zory-p-20238
jinak jsem zkoušela na prodejnách a pak teprve objednala ![]()
musíš si to vyzkoušet…
Příspěvek upraven 19.05.11 v 12:11
PANUSKA zrovna jsem se chtela poptat jeste jestli jsou s nejakou nastavitelnou rukojeti , protoze pritel ma zase 198 cm
![]()
kalimerko píše:
Ahoj jsem maminka 6ti mesicni holcicky a mam problemmerim jen 147cm a tak shanim golfacky u kterych bych nemela rukojeti az pod pazi .. jsou vubec na nasem trhu takove?? Pokud ano , muzete mi nejake doporucit? Je zde maminka , ktera ma stejny problem jako ja a sehnala?? Predem dekuji za reakce a rady
ahojky, nevím kolik chcete do kočárku investovat, ale já mám Bugaboo Bee Plus a to má v nejnižší poloze rukojeť 88 cm a nejvyšší 106 cm. Jezdí se s ním pohodlně i malým maminkám i vysokým chlapům ![]()
Kalimerko jsou ale spíš ty dražší, já sháněla něco levného tudíž vím jen o těch chicco víc jsem nepátrala protože to pro mě nebyla priorita
Ale určitě jsou. ![]()
není lepší vyzkoušet než zadat diskusi? na e-obchodech jsou rozměry, tak aspoň přibližně, poznačit si značku a typ a pak někde vyzkoušet naživo…
Zvláště když je třeba mezi partnery výškový rozdíl.
Ivik chtela jsem vedet na jaky typ se mam informovat .. at mam aspon trosku prehled a radeji si poslechnu /prectu/ recenze a doporuceni maminek , ktere maji stejny problem jako ja nez budu poslouchat prodavace , ktery mi ten ci onen typ bude nutit i kdyz mi nebude sedet, protoze ma pak vetsi premie kdyz ho proda..
a pak radej pak pujdu na jisto omrknout par typu nez behat od jednoho k druhemu jak zmatena lesni vcela … ![]()
Hodně nízko jsou golfečky nuna buggy- tuším už klem 70cm a vytáhnut si je můžeš až na 105cm. ![]()
Nunu pro 6m bych nechtěla, navíc ani nemá polohovací nožičky a určitě to neni an celodenní ježdění. měla jsme inglesinu zippy a ta byla super
. ted máme jiný ale ty jsou o dost vyšší a ted je i nová inglesina se spojenou rukojetí a tam nevim jestli dje polohovat madlo?
kalimerko - já myslela projít si internetové obchody s rozměry kočárků a pak si podle značek nebo typu najít recenze anebo teda počkat až písne nějaká mamka s doporučením.
Já jsem šla taky v obchodě najisto k vybranému z netu, a nějaká prodavačka s novinkami golfáčů mi byla fuk. Ale vyzkoušet by to chtělo.
Nebylo to na Tebe ve špatném ![]()
Teď jsem dolezla z města a na náměstí mě míjel babydesign a rukojeť se mi zdála tak akorát , ale nevím, jestli to je ten z mého odkazu ![]()
IVIK
ja vim , ze to nebylo mysleno zle … jen jsem spis takova ze si poslechnu vic nazoru pak na to kouknu a pak teprve jdu ![]()
MARKETA no ja ho nechci kupovat ted hned v ty paty , ale tak za mesic ci dva .. jde mi hlavne o to , aby nebyl moc tezky a jak rikam , nemela jsem rukojeti pod pazi ci bych v nich byla zakousla ![]()