Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemáte někdo zkušenosti s tímto kočárkem??
Já ho mám. Kupovala jsem ho po zkušenosti se sedačkou Romer King(stejná firma) a jsem s ním maximálně spokojená. Dá se položit, je kvalitní, celkem prostorný koš. Potah se dobře udržuje. Jsem touhle značkou nadšená. Jezdíme s ním i v terénu, což je někdy těžší,vzhledem k tomu, že je to golfáč, ale všechno drží. Jen mě mrzí, že jsem tu značku neznala před tím, na hluboký kočárek - a cena mi přijde o.k., nijak moc vysoká. Kdybys chtěla něco konkrétního tak napiš
Ahoj, ano kolečka jsou plastová, jsou taková tvrdší, není to přímo guma.
Chtěla jsem také přidat svoji zkušenost: máme ho asi měsíc a venku jsme s ním byli tak 3×. Já tedy moc spokojená nejsem. Kupovala jsem ho přes net hlavně kvůli designu, byla jsem z něj nadšená. Je pravda, že je fakt stabilní a pevný, má docela velkou plochu sezení-malému se v něm moc líbí, a má prostorný košík. Jediné, co mi moc vadí, že na mou výšku 164 cm nemá polohovatelnou rukojeť a malého sotva zvednu přes obrubník. A taky mi vadí, že není odpružený a na kostkách strašně rachotí kolečka. Jinak je ale super. Kdyby jsi měla zájem, prodávám ho.