Golfový kočárek Britax B-Mobile 4

1475
21.5.11 10:49

Golfový kočárek Britax B-Mobile 4

Nemáte někdo zkušenosti s tímto kočárkem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1475
21.5.11 10:50
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena tukinka 11
21.5.11 11:37

Já ho mám. Kupovala jsem ho po zkušenosti se sedačkou Romer King(stejná firma) a jsem s ním maximálně spokojená. Dá se položit, je kvalitní, celkem prostorný koš. Potah se dobře udržuje. Jsem touhle značkou nadšená. Jezdíme s ním i v terénu, což je někdy těžší,vzhledem k tomu, že je to golfáč, ale všechno drží. Jen mě mrzí, že jsem tu značku neznala před tím, na hluboký kočárek - a cena mi přijde o.k., nijak moc vysoká. Kdybys chtěla něco konkrétního tak napiš

• Citovat
  • Upravit
1475
21.5.11 12:36

A kolečka jsou gumová??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.5.11 22:21

Ahoj, ano kolečka jsou plastová, jsou taková tvrdší, není to přímo guma.

Chtěla jsem také přidat svoji zkušenost: máme ho asi měsíc a venku jsme s ním byli tak 3×. Já tedy moc spokojená nejsem. Kupovala jsem ho přes net hlavně kvůli designu, byla jsem z něj nadšená. Je pravda, že je fakt stabilní a pevný, má docela velkou plochu sezení-malému se v něm moc líbí, a má prostorný košík. Jediné, co mi moc vadí, že na mou výšku 164 cm nemá polohovatelnou rukojeť a malého sotva zvednu přes obrubník. A taky mi vadí, že není odpružený a na kostkách strašně rachotí kolečka. Jinak je ale super. Kdyby jsi měla zájem, prodávám ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí