Doporučte kočárek na brusle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3751
22.5.11 19:59

Doporučte kočárek na brusle

Nezlobte se za nově založené téma, ale hledala jsem a nenašla.
Chtěla jsem začít bruslit, ale s tím naším tankem - kočárkem to moc nejde :cry: , tak si chci pořídit nový a nevím jaký. Tak doporučte nějaký pěkný a hlavně vhodný kočárek na brusle :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
591
22.5.11 20:11

Já můžu doporučit kočárek Teutonia Spirit s ruční brzdou…jezdím s ním na brusle často a jsem naprosto spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101427
22.5.11 20:31

A co máš za tank?
Já mám taky tank - PegPerego GT3, ale na brusle mi přijde super, tříkolka, ruční brzda, defacto nepřevrátitelnej ;-) akorát nakládání do MHD nic moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
22.5.11 20:33

na bruslím jezdím s casualplay S4, je též s brzdou. a dá se zaaretovat přední kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
22.5.11 20:33

Tank je Aygo ale už je starší a jetější což nevaďí ale šmatlá mu kolečko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101427
22.5.11 20:41
domisek.b píše:
Tank je Aygo ale už je starší a jetější což nevaďí ale šmatlá mu kolečko :mrgreen:

Jo, tak to chápu, že chceš na brusle něco jiného, podle obrázků je to hodně podobné tomu co mám do terénu.
Každopádně bych na brusle šla do něčeho s otočným kolečkem, kolečky vpředu, lépe se s tím zatáčí.
Já třeba aretaci předního kola skoro nepoužívám, jen když popojíždím dopředu a dozadu po terase, když malý nechce usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
22.5.11 20:44

Jj do terenu je Aygo super u nás chybí asfaltky ale zase na brusle fakt není :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.5.11 20:59

Já jezdila s Jané slalom,taky přední brzda.
Je to v podstatě stejná kategorie jako Casual S4 či Teutonia Spirit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
22.5.11 21:11

Pokud se zeptáš v obchodě, který kočárek je už od výrobců doporučený, tak jsme hledali těžko, z námi vybraných tříkolek to nebylo ani u jedné, jediné, co nám bylo vyloženě doporučeno byl vozík za kolo s přídavným kolečkem. Ale spíš se tím výrobci brání před případnými reklamacemi, protože při bruslení přední kolečka hodně trpí. Takže bruslit se dá v podstatě s čímkoliv, ruční brzda a aretovací kolečka jsou velkou výhodou. My osobně máme PP GT3 a zatím super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
22.5.11 21:20

vylozene na brusle jsou vyrobcem udavany zasadne jen kocarky s neotocnym prednim kolem. treba tfk joggster III. my jsme si koupili tfk joggster twist (ten ma na rozdil od toho prvniho otocne predni kolecko) a naprosta spokojenost!! rukojet se da zvednout hodne vysoko, takze i s dalsimi centimetry pod nohama i vyssi lide nemaji problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.5.11 21:21

Mám xlander xrun. Zatím teda nevyzkoušený. Ale i tento má v návodu „nevhodný“, i když je prodáván jako kočár k bruslení a běhu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
22.5.11 21:37

my máme též teutonia spirit S3 a super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
22.5.11 21:55

Myslím, že bruslit se dá téměř (téměř!) s čímkoliv. Já jezdím s Xlanderem XA, kamarádky s Roan Maritou, V-travelem, Gessleinem… Jezdím se zaaretovanými kolečky a pohoda. Asi to chce vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
22.5.11 22:20

Na brusle není doporučenej pokud vím žádnej. Já jezdím celkem dost, koupila jsem si vozík za kolo na kterej přehodím přední joggingový kolečko. Je to podle mě bezpečný, pětibodovej pás, polstrovanej, pevná konstrukce, nízko těžiště… Brzda na kočárku je spíš tak na přibrždění když jedeš pomalu, ale když by tě to mělo zachránit tak je to spíš jen na obdíž. Já vůbec nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maruat
22.5.11 22:49

My jezdíme 2× týdně pokud počasí dovolí,a máme Jané Slalom,bezproblémová jízda…nemůžem si vynachválit.Každopádně hodně štěstí při výběru. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4