Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nechce se mi zakládat nová diskuze tak se zkusím zeptat tady.
Od jakého věku dítěte jsou tyto kočárky na in-line brusle určené? Mám 2měsíčního chlapečka a chtěla bych ho s sebou brávat na projížďky, ale co jsem koukala tak například x-lander xrun je určen až od 6ti měsíců.. ![]()
Děkuji za odpovědi
http://www.x-lander.cz/…_vyrobek.php?… tady píšou, že na konstrukci xRun jde nasadit i korbička.
saphire píše:
Nechce se mi zakládat nová diskuze tak se zkusím zeptat tady.
Od jakého věku dítěte jsou tyto kočárky na in-line brusle určené? Mám 2měsíčního chlapečka a chtěla bych ho s sebou brávat na projížďky, ale co jsem koukala tak například x-lander xrun je určen až od 6ti měsíců..
Děkuji za odpovědi
vždycky jsou to sporťáky, na většinu jde nasadit korbička. ale podle mého lepší, když se dá dítko v korbičce ještě připoutat.. jen volně bych měla strach.. kamarádka vozila místo v korbě v autosedačce, taky měla strach o nepřipoutané dítě..
na Xlander Xrun lze připevnit korbu Xpram, na starší verze i quinny, u nových nevím, jak je to s kompatibilitou. .
Je rok 2018 tak jak si nyní stojí X-Lander x-run? Myslím verzi 2017. Potřebuji něco na co jde nasadit i autosedačka Besafe. Vím že X-Lander je přímo na to i testovany jen teda nevím jaké jsou jeho vlastnosti nyní jestli vychytali mouchy co měl. Nebo jde na TFK nějak dat autosedačka Besafe? Adaptéry mám. teda k xlanderu protože mám klasický kočár od nich. Díky moc za zkušenosti ![]()