Poraďte s golfkami 2011

42
25.5.11 16:51

Poraďte s golkami 2011

Ahoj, poraďte prosím s výběrem golfek. Požaduji:
1, kvalitu a odolnost
2, polohovatelnost zad i nohou
3, lehké a složitelné
4, dobré reference :-)
pokud možno odpružené, ale není podmínkou.

Předem díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101682
25.5.11 16:54

Za mě peg perego… asi nejspíš pliko, řekla bych, že splňuje všechny požadavky… akorát cena není úplně nejmenší, ale nedávno tu někdo dával odkaz na eshop s fakt zajímavýma cenama ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.5.11 16:56

Díky za tip. Na cenu nekoukám, protože je budeme mít na dvě děti a tak se vyplatí připlatit abychom nakonec nemuseli kupovat další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
25.5.11 17:01

Iglesina trip 2011. Má všechno co vyžaduješ. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.5.11 17:10
j.a.n.i1 píše:
Za mě peg perego… asi nejspíš pliko, řekla bych, že splňuje všechny požadavky… akorát cena není úplně nejmenší, ale nedávno tu někdo dával odkaz na eshop s fakt zajímavýma cenama ;-)

Souhlas, taky mám Plika. Splňují vše, jedině s tím „lehké“ by se dalo polemizovat, ale zas jsou pevné, odolné, holt to něco vážit musí. Navíc jsou pro dlouhé děti, mají jednu z nejdelších opěrek zad. Blbý je, že maj kolečka moc u sebe, takže já do nich při chůzi kopu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.5.11 17:25

Cybex callisto

je opravdu super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.5.11 19:33
Gina108 píše:
j.a.n.i1 píše:
Za mě peg perego… asi nejspíš pliko, řekla bych, že splňuje všechny požadavky… akorát cena není úplně nejmenší, ale nedávno tu někdo dával odkaz na eshop s fakt zajímavýma cenama ;-)
Souhlas, taky mám Plika. Splňují vše, jedině s tím „lehké“ by se dalo polemizovat, ale zas jsou pevné, odolné, holt to něco vážit musí. Navíc jsou pro dlouhé děti, mají jednu z nejdelších opěrek zad. Blbý je, že maj kolečka moc u sebe, takže já do nich při chůzi kopu :pocitac:

Co tím myslíš, že do nich kopeš? To jako při každém kroku? To musí být hodně nepříjemné. To by mi asi vadilo ať jsou sede lepší. Je to tím, že máš moc dlouhý krok? Máte s tím také někdo problém? Předem moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101682
25.5.11 20:12
dolestown píše:
Gina108 píše:
j.a.n.i1 píše:
Souhlas, taky mám Plika. Splňují vše, jedině s tím „lehké“ by se dalo polemizovat, ale zas jsou pevné, odolné, holt to něco vážit musí. Navíc jsou pro dlouhé děti, mají jednu z nejdelších opěrek zad. Blbý je, že maj kolečka moc u sebe, takže já do nich při chůzi kopu :pocitac:
Co tím myslíš, že do nich kopeš? To jako při každém kroku? To musí být hodně nepříjemné. To by mi asi vadilo ať jsou sede lepší. Je to tím, že máš moc dlouhý krok? Máte s tím také někdo problém? Předem moc díky

Já teda nekopu do koleček (nepřijde mi, že by byly nějak extra u sebe), ale do té spojovací tyče mezi nimi, ale není to kočárkem, ale dlouhým krokem, zatím jsem totiž okopávala jakýkoliv kočár, co jsem zkoušela. Tedy při pohodové procházce s tím problém nemám, ale když zrychlím, tak protáhnu krok a je to.

A s tou váhou, no, jelikož jako velký kočár mám PP GT3, tak mi to pliko přijde jako pírko :mrgreen:
Objektivně neposoudím, ale i s nasazenou hlubokou korbičkou a mimčem je v pohodě nosím po schodech sama, GT3 sama ani neodlepím od země…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 21:37

Ahoj mám Peg Perego Pliko Switch s otočnou sedačkou, myslím, že splňují vše co chceš, otočná sedačka je také super věc.Ty teď prodávám už je nevyužíváme tolik, jsou půl roku staré.A máme i Cybex Calisto také jsou super, ale už méně komfortní pro dítě, jsou užší, ovšem i lehčí.Nám už stačí, malý má dva roky, takže určitě záleží pro jak staré dítko golfky máš. A tímto znovu prosím všechny kdo by jste věděl, že někdo shání Plika Switch, mám je MMB. děkuji všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
26.5.11 08:30

Taky jsem měla pliko a taky kopala do koleček i můj muž, jsem ale vysoká a mám dlouhý krok. jde i o to, že jsou jakoby tím že jsou zdvojené blíže k sobě. Teď mám půjčený tfk buggster, nikdy se mi nelíbil, ale je naprosto skvělý. Ten nový typ s nafukovacími koly je prý ještě lepší.
Mě má v pondělí dorazit tento. Vyhrál několik testů, ale ta cena. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
26.5.11 08:32

Taky jsem měla pliko a taky kopala do koleček i můj muž, jsem ale vysoká a mám dlouhý krok. jde i o to, že jsou jakoby tím že jsou zdvojené blíže k sobě. Teď mám půjčený tfk buggster, nikdy se mi nelíbil, ale je naprosto skvělý. Ten nový typ s nafukovacími koly je prý ještě lepší.
Mě má v pondělí dorazit tento. Vyhrál několik testů, ale ta cena. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.5.11 11:10

cybex callisto, já ho prostě miluju :palec:

poslední dobou jsou ještě dobré reference na Peg Perego Sí.

u plika jsem taky kopala do koleček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jacakaca
26.5.11 11:27

Ahojky, já také mám stejný požadavky a zamilovala jsem se do Euro cart lira 2011 3 nebo 4kolka. Vše toto má. A letošní kolekce má i krásný barvy. Tento měsíc se teprve začali prodávat. Budu ho objednávat modrej :)

• Citovat
  • Upravit
23847
26.5.11 11:34
Nataša píše:
cybex callisto, já ho prostě miluju :palec:

poslední dobou jsou ještě dobré reference na Peg Perego Sí.

u plika jsem taky kopala do koleček..

Jj já jsem velká a mám dlouhý krok, ale prý do toho koupou i lidé tak 170 cm vysocí.
Natašo, prosím, v porovnání s Plikem - ten Cybex Callisto má delší opěrku zad nebo ne? A je lehčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taiger
27.5.11 11:08

Golfky hauck

Zdravím všechny maminy,
prosím nemáte některá zkušenosti s golfkami do Haucku - concord nebo nový aegle - ten má přehazovací sedačku, takže super vychytávka - dobrá cena - od 5,300,– Kč…
Budu ráda za jaké koliv info.
 Lucka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4