Kočárek Baby Design Tiny

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
24.5.11 08:53

kočárek Baby design Tiny

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, zda máte některá tento kočárek. Nějaké diskuze jsem tady našla, ale ne info které potřebuji. Je tenhle kočárek prostorný? Nevisí dítěti nohy dolů, když zvednu opěrku? Aby v něm nebyl malý jako sardinka :-( Potřebuje prostor. Jinak se mu v kočárku nelíbí a nerada bych koupila nějaký malinký kočárek :-( děkuji moc za jakékoliv postřehy a rady , nejlépe i fotky v reálu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.5.11 14:44

Ahojky, tak tento golfáč máme, jsme s ním naprosto spokojení. Prostorný je, dají se polohovat nožičky i záda, ale to my nepotřebujeme, malá v kočárku nespí co začala sedět. Při normální poloze nožky nevisí, může si je dát na stupátko. Jinak teda trošku blbý je, že když děláš delší kroky, kopeš do něj dole, ale to je na zvyku, už jsem se naučila dělat menší kroky :mrgreen: :mrgreen: Jinak má i dost prostorný (hluboký) sedátko, malá nesedí jen na kousíčku jak jsme to vysondovali u jiných golfáčů, ale sedí prostě celým zadečkem :lol: Nesjíždí. Jinak jsou tam kšíry, ale stejně ji už zapínám jenom kolem pasu, nedávám jí to přes ramínka, líp se jí vegetí, protože se dost vrtí :roll:
CO jinýho bys ještě potřebovala vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.11 14:46

JO ještě skrz ten prostor, malá si tam klidně sedne jakoby na bok, jednu nohu si skrčí a má ji nahoře, už si ji i přehodila přes madlo, takže tam má fakt vegáč :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.5.11 20:08

A nemáš fotku s dítětem jak tam sedí? Moc se omlouvám, ale to je pak asi nejreálnější foto :-) jinak jsem ráda, že je tak chválen. Mě právě jedna známá odrazovala, že je děsně malý, nohy visí a že je to prostě nekvalitní hrkadlo, že se ptala jedné paní co ho má :nevim: tak snad to tak hrozné není :-) jinak jsem našla jen samá pozitiva :-) děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
24.5.11 22:32

Posílám fotku, když byl Báře rok.
V zimě se mi tam teda s fusakem nevešla, jezdila v chiccu, ale teď už zase jezdím do města s Tiny. Je to moje nejoblíbenější vozidlo, protože je lehkej, má velký koš, polohovací rukojeť, nohy, i záda. Jezdí se mi s ním fakt dobře. Abych taky napsala nějaký zápory - nemá sundavací potah, polstr není úplně měkký(je to v podstatě potažený „papundekl“ a taky si občas kopu do brzdy.
Nicméně ho považuju za ty prachy za velmi dobrý kup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 21:44

Fotku momentálně nemám, ale malá vypadá podobně. Není žádný drobek - má 13 kg v necelých 2 letech, takže pak je s kočárkem krapet horší manipulace ve špatném terénu, ale jinak je prima. Jo ještě při nájezdech na obrubník, i menší musím golfkám pomáhat (říkám tomu, že ho musím nakopnout) - jako ho podepřít vzadu vlastní nohou, aby se předek dal v pohodě zvednout, jinak mi to nejde. Navíc mě na to upozornili i v obchodě, že to tak mám dělat, jinak to můžu ohnout. To je jediný blbý, ale dá se na to zvyknout. Košík má fakt prostorný, potah jsem ještě prát nezkoušela (ale myslím, že bylo psáno, že to bylo pratelný) a tu opěrku nevím, malá mi tam nespí, takže si zatím nikdo nestěžoval :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 21:48

Tak snad se mi podařilo přidat taky fotku, jsem pohledala. Je to teď nedávno, ve 21 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
27.3.12 22:20

Zdravím :mavam: během týdne chci objednat tenhle kočárek,kolekci 2012,myslím si že se zmněnily jen trochu barvy,jinak bude kočárek stejný jak starší kolekce :think: ale přeci jenom se chci zeptat,jestli některá máte čerstvější kolekci,nejlépe tu letošní,jak jste spokojené nebo naopak? Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.13 14:37

Ahoj, snad bude ještě někdo reagovat :) nevíte prosím někdo zda se složený kočárek vejde do kufru menšího auta typu hatchback???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí