Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@LennyLp za mě ty, které tu nebudou na skládce ležet ještě v době, kdy tvé „miminko“ bude již sám dědeček nebo babička. Zkus se dívat dál než na zítřek. ![]()
@LennyLp tohle téma je tu každou chvíli… Každému vyhovuje něco jiného, musíš si stejně pak vyzkoušet sama, které budou vyhovovat tvému dítěti. My používáme od narození pampers premium Care, párkrát jsem zkusila jiné, ale nakonec jsem se zase vrátila k nim.
@LennyLp mám čtyři děti, fakt jsem jich zkoušela hodně. Vždy se mi osvědčily pampers, ale jsou zase mimča kterým vadí. Budeš muset zkusit co je dobré pro vás. Teď kupuju v dm babylove a jsou srovnatelné s pampers. ![]()
Bambo eko pleny. Za nás nej, nestalo se, že by protekly nebo byla malá opruzená, mají hromady ocenění a atestů, bez všeho možného, aby se děti neosypaly. Na jejich eshopu jsem registrovaná, za každý nákup slevové body, občas příjde sleva do mailu a pošta zdarma. Zkusila jsem i jejich vlhčené ubrousky, ty používáme jen v terénu a perfektní.
Za mne DADA plenky - české (v Polsku se pouze prodávají), kupuji jak extra care, tak nové super soft ![]()
Používáme Mon peri, jsou bez parfemace, PVC, chloru, antioxidantů, latexu a ftalátů. ![]()
Za mě ty z Alberta. Ke všemu mají na ně každou chvíli slevu takže jdou pořídit poměrně lacino. Z mé zkušenosti měli nejlepší poměr cena výkon.
Pro nejmenší pampers premium care, pro větší jednoznačně Albert. Vyzkoušela jsem spoustu plen i Dada, ale Albert jednoznačně vede. Kvalitou i cenou. Ty ale stejně budeš muset vyzkoušet, co bude tvému dítěti vyhovovat. Děti nejsou univerzální…