Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahojky, nemohu se rozhodnout, kterou z těchto dvou tabulí koupit dcerce k narozkám (druhým)
http://www.mall.cz/…m-s-polickou
http://www.mall.cz/…-2v1-drevena
Obě se mi líbí, jsou podobné, dá se malovat křídami a z druhé strany fixou. První má navíc držák na upevnění papíru a jedna strana je navíc magnetická.
Druhá se zas dá složit, ale nemá magnet. vrstvu a držák papíru.
Vzhledově se mi trošku víc líbí ta druhá, ale ta první má asi vícero využití.
Kterou byste koupili vy a proč?
Která asi bude stabilnější?
díky za vaše názory
Koupila bych tu levnější,protože ji to bude bavit jen první týden,a tobě na to další 3 roky bude sedat akorád prach,tak tě to nebude tak mrzet.Vím to z vlastní zkušenosti.
my máme podobnou jako je ta první, ale z ikey
Malej na to teda maluje na roli papíru, křídy domů nechci kvůli prachu a fixy jsou v jeho rukách nebezpečný
Podle obrázku se ta stabilita asi moc nepozná, tam záleží i na tom, jak je těžká ![]()
Kvůli té magnetické vrstvě bych asi vzala tu první, ale náš malej je ujetej na magnetky… ![]()
dada1511 píše:
Koupila bych tu levnější,protože ji to bude bavit jen první týden,a tobě na to další 3 roky bude sedat akorád prach,tak tě to nebude tak mrzet.Vím to z vlastní zkušenosti.
Já si myslím to samé, je zbytečné kupovat tu drahou službu udělají obě stejnou, a malá se na ní vyřádí úplně stejně. ![]()
Přesně jak píšou holky koupit tu levnější,my koupili drahou a stojí v koutě odhozená.Kluka to bavilo chvíli ![]()
Ahoj ![]()
Mě osobně se víc líbí ta druhá a přijde mi,že je stabilnější.Ale ta první má opravdu víc funkcí…já osobně bych brala druhou.Našeho mladýho to bavilo chvilku,taky jsem měla rozkládací a když už se na to prášilo,tak jsem ji dala za skřń a později zase vytáhla ![]()
Druhou nedoporučuji, máme ji doma a pořád se rozkládá. Je sice pěkná a funkční, ale stačí do ní víc strčit a je rozložená, a to i když je na pevno dotažená. Dotahuje se totiž jen dřevěnými „šroubky“ a ty se zase rychle povolují.
Z kříd je děsně moc prachu a dítě špinavé „jak prase“ během několika sekund. Koupila bych raději něco, na co jde připevnit papír a používat pastelky nebo voskovky.
Tak u nás je ta tabule už tak půl roku a malýho to baví furt…
Buď na to maluje a nebo si za ten papír aspoň poschovává dva miliony věcí
![]()
Chci koupit tu tabuli z Ikei, myslíte, že je vhodná už pro dvouleté dítě?
díky moc za názory
zatím se asi víc přikláním k té první- dražší - hlavně proto, že má víc funkcí, možná bude stabilnější a dá se tam dát papír i magnetky. Pastelky budou v rukou dcerky určitě jistější
.
akorát je blbé,že nejde složit - tedy asi nejde, nepíšou tam o tom nic - a možná bude pak překážet ![]()
Petrusche píše:
díky moc za názory![]()
![]()
zatím se asi víc přikláním k té první- dražší - hlavně proto, že má víc funkcí, možná bude stabilnější a dá se tam dát papír i magnetky. Pastelky budou v rukou dcerky určitě jistější
.akorát je blbé,že nejde složit - tedy asi nejde, nepíšou tam o tom nic - a možná bude pak překážet
Ta se mi líbí taky ![]()
MUFICE píše:
Mala ji mela tak cca od tech 2 let a vyradila se na ni . Pouzivala ji do konce 6ti let, ted je u nasich, musime ji prevezt. Chce si hrat s holkama na pani ucitelku ![]()
Weru píše:MUFICE píše:Mala ji mela tak cca od tech 2 let a vyradila se na ni . Pouzivala ji do konce 6ti let, ted je u nasich, musime ji prevezt. Chce si hrat s holkama na pani ucitelku
Tak super, díky za radu
Našemu malému budou v únoru 2 roky, tak mu jí koupím k narozeninám ![]()
MUFICE píše:Weru píše:Tak super, díky za raduMUFICE píše:Mala ji mela tak cca od tech 2 let a vyradila se na ni . Pouzivala ji do konce 6ti let, ted je u nasich, musime ji prevezt. Chce si hrat s holkama na pani ucitelku
Chci koupit tu tabuli z Ikei, myslíte, že je vhodná už pro dvouleté dítě?Našemu malému budou v únoru 2 roky, tak mu jí koupím k narozeninám
jeste k tomu jde koupit primo v Ikei role papiru, na kterou si muze cmarat fixkama, pastelkama. taky to mala vyuzila
. Aspon nekreslila po stenach
.
Tak snad poslouzi stejne dobre. ![]()