Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
MUFICE píše:Weru píše:Tak super, díky za raduMUFICE píše:Mala ji mela tak cca od tech 2 let a vyradila se na ni . Pouzivala ji do konce 6ti let, ted je u nasich, musime ji prevezt. Chce si hrat s holkama na pani ucitelku
Chci koupit tu tabuli z Ikei, myslíte, že je vhodná už pro dvouleté dítě?Našemu malému budou v únoru 2 roky, tak mu jí koupím k narozeninám
náš malej ji má cca od roku a půl a má úspěch pořád (příští čtvrtek mu budou dva roky
), takže za nás to teda vyhozený prachy nebyly, taky má k tomu i tu roli papíru
Ale po stěnách teda čmárá, i když má tu tabuli ![]()
Tak super, aspon nemusím vymýšlet, co mu koupit k narozeninám
Koupím tu tabuli vč. té role na malování, beztak už si ted čmárá do bloku. Koukala jsem po ní už v létě, akorát mě zarazilo, že tam píšou od 3 let ![]()
Tak to bude malir, jak ta moje cacorka. ![]()
Bych rekla, ze od 3 let jen proto, kdyby dite spolklo nejakou cast, i kdyz krom tabule nevim jakou
, tak aby to meli nejspis pojisteny.
Holky, ta IKEAcká je taky moc hezká ![]()
a kam se tam upevňuje ta role????
dá se na ní tedy kreslit křídami a pak na papír, že?
Magnetická asi není…?
Petrusche píše:
Holky, ta IKEAcká je taky moc hezká
a kam se tam upevňuje ta role????
dá se na ní tedy kreslit křídami a pak na papír, že?
Magnetická asi není…?
Jeee, tak jestli je magneticka to nevim, to bych kecala.
Role se upevni dole, tam je myslim na to tycka a hodi se pres tabuli a posunuje se smerem dolu, ja vzdycky trhala pokresleny kazdy den, kdyz usnula. ![]()
http://www.ikea.com/…cts/50021076
My máme tuhle z Ikei. Od dvou let prcka a kreslí na ní často ! ![]()
Z jedné strany tabule, z druhé bílá na fixy, je tam polička a dá se tam přidělat role papíru na malování. Cena je taky dobrá ![]()
lumáťa píše:
http://www.ikea.com/…cts/50021076
My máme tuhle z Ikei. Od dvou let prcka a kreslí na ní často !
Z jedné strany tabule, z druhé bílá na fixy, je tam polička a dá se tam přidělat role papíru na malování. Cena je taky dobrá
V létě na to byla v Ikee sleva, ale ještě se mi to pro malého zdálo brzy. Bud mu to koupím k Vánocům nebo v únoru ke 2.narozeninám ![]()
Ještě dotázek
- je ta IKEAcká tabule dost stabilní? Když dítě kreslí - musí si třeba druhou ručičkou tabuli přidržovat nebo ne? ![]()
Taky jsem synovi chtěla koupit tabuli,protože moc rád maluje,ale bylo mi to od lidí,co to zažili rozmluveno.Prý je lepší koupit tabuli,která je magnetická.Dítě si na ní může hrát s magnetkama a hlavně může sloužit jako nástěnka,ža ho přestane malování bavit.