Koupit synovi Playstation?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
marra
5.9.11 16:21

Koupit synovi playstation?

Holky prosím vas dostala jsem super levnou nabidku na koupi playstationu 1 se spoustou her,mam chut ho poridit,ale rikam si jestli neni syn jeste moc malej?ma 4.5 roku,hraji vase deti hry?ja nepustim k pocitaci,natoz k nejakym hram,ale videl to u kamaradky,a libilo se mu to,co myslite poridit?schovala byxh po stromecek,a verim tomu ze k nemu zasednu i ja :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
5.9.11 16:24

My máme PS2, hrajeme občas… Malá to teda ještě moc nechápe, ale třeba jen jezdí pořád rovně autíčkem a tak. Jsou i hezké hry pro děti, když se to rozumně „nadávkuje“, neviděla bych problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
5.9.11 16:30

já bych spíš uvažovala spíš o playstationu 2, skrz lepší grafiku, ta jednička už je nic moc… :nevim: jinak pokud u toho nebude sedět celý den tak to není špatný nápad a brzy se to naučí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
5.9.11 16:31

jednicka nam bohate staci,na dvojku nemam púenize,jsem vdecna za tuhle nabidku,ale chtela jsem hlavne vedet jestli treba to uz ve svem veku zvladne takove hry?

• Citovat
  • Upravit
1740
5.9.11 16:32

Ahoj,myslím,že pokud ohlídáš,aby u toho pak neproseděl celý den tak malý na to určitě není. Existuje obrovská spousta her,která je pro děti jeho věku vhodná. My jsme s ním v podstatě začínali,tehdy to byla obrovská novinka,nakoupili jsme k tomu cca 100 her,některé pro malého a některé vyloženě pro nás a proseděli jsme u toho s manželem nemálo večerů.Např. Život brouka hraje manžel jednou za rok dodnes.
Malý si u toho určitě pocvičí soustředění a postřeh,ale je to samozřejmě hodně o tom jak dlouho ho u toho necháš sedět..,ale to určo víš sama nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
5.9.11 16:35

určitě zvládne, od známého syn válel už snad od dvou a půl let strategické hry, takže pokud mu tam dáš ze začátku nějaké hopsačky tak je to ok :palec: co my se na tom vyřádili jako děcka jéjé, al emy teda první večer jak jsme ho dostali tak jsm ehráli auta až do 3.do rána, mamka nebyla doma :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
5.9.11 16:49

asi bych mu ho koupila, stejně se těmhle věcem neubráníte napořád a v pěti letech už tak malej není, jen bych nekupovala střílecí hry :-) Určitě bude mít radost, až ho najde pod stromečkem :-)

• Citovat
  • Upravit
3576
5.9.11 17:07

Na jednicku budes tezko shanet hry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.9.11 17:14

Koupila bych,ale nemyslím si že by si ušetřila proto že hezklé hry koupíš na dvojku a jedničku sem já sama prodala za 500 kč i s 15 hrama a už ani to nikdo nechtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
5.9.11 18:00

No ja se prave koukala na mmb,a docela tm bylo hone her na jednicku,ale jako volne prodeji nejsou?

• Citovat
  • Upravit
50124
5.9.11 18:21

Doma máme Playstation 3, ale nemá to kluk, ale partner :twisted: Vždycky mě štve mě, že na tom hraje ty střílečky je to ztráta času :twisted: Kluka k tomu teda nepustím. Dítěti bych tenhle krám nekupovala, to spíš nějaký dětský notebook třeba s angličtinou nebo se vzdělávacíma hrama. Viděla jsem nedávno v obchodech pěkné dětské ntb, tak o tom docela uvažuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.9.11 18:24

Tak loni jsme prodali Playstation 2 snad 1500 a 3 hrama a horko těžko jsme to udali :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
5.9.11 18:31

Tak detskej nootbuk mame,nejak maleho nechytl tak je schovanej na skrini,navic me malem kleplo jak to furt rvalo :lol: samo ze bych dvojku koupila radsi,ale ta cena :roll: pro zactek urco jednicku,le cetla jsem ze se tam daji dat i prepalene hry?nebo ne?a chlap me nese..toho tu nemam,tak u toho budu sedet po nocivh ja,misto sexovani :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50124
5.9.11 18:35
marra píše:
Tak detskej nootbuk mame,nejak maleho nechytl tak je schovanej na skrini,navic me malem kleplo jak to furt rvalo :lol: samo ze bych dvojku koupila radsi,ale ta cena :roll: pro zactek urco jednicku,le cetla jsem ze se tam daji dat i prepalene hry?nebo ne?a chlap me nese..toho tu nemam,tak u toho budu sedet po nocivh ja,misto sexovani :mrgreen: :mrgreen:

Zkus se mrknou na nějaký bazar, tam by si tu 2 měla sehnat levně a většinou i s hrama. Jak jsem psala, byl to problém prodat i za těch 1500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.9.11 18:38
MUFICE píše:
Doma máme Playstation 3, ale nemá to kluk, ale partner :twisted: Vždycky mě štve mě, že na tom hraje ty střílečky je to ztráta času :twisted: Kluka k tomu teda nepustím. Dítěti bych tenhle krám nekupovala, to spíš nějaký dětský notebook třeba s angličtinou nebo se vzdělávacíma hrama. Viděla jsem nedávno v obchodech pěkné dětské ntb, tak o tom docela uvažuji :nevim:

My taky máme PS3 pro sebe :lol: :lol: A vzdělávací hry pro děti jsou na PS3 taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí