Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My máme PS2, hrajeme občas… Malá to teda ještě moc nechápe, ale třeba jen jezdí pořád rovně autíčkem a tak. Jsou i hezké hry pro děti, když se to rozumně „nadávkuje“, neviděla bych problém…
já bych spíš uvažovala spíš o playstationu 2, skrz lepší grafiku, ta jednička už je nic moc…
jinak pokud u toho nebude sedět celý den tak to není špatný nápad a brzy se to naučí ![]()
jednicka nam bohate staci,na dvojku nemam púenize,jsem vdecna za tuhle nabidku,ale chtela jsem hlavne vedet jestli treba to uz ve svem veku zvladne takove hry?
Ahoj,myslím,že pokud ohlídáš,aby u toho pak neproseděl celý den tak malý na to určitě není. Existuje obrovská spousta her,která je pro děti jeho věku vhodná. My jsme s ním v podstatě začínali,tehdy to byla obrovská novinka,nakoupili jsme k tomu cca 100 her,některé pro malého a některé vyloženě pro nás a proseděli jsme u toho s manželem nemálo večerů.Např. Život brouka hraje manžel jednou za rok dodnes.
Malý si u toho určitě pocvičí soustředění a postřeh,ale je to samozřejmě hodně o tom jak dlouho ho u toho necháš sedět..,ale to určo víš sama nejlíp.
určitě zvládne, od známého syn válel už snad od dvou a půl let strategické hry, takže pokud mu tam dáš ze začátku nějaké hopsačky tak je to ok
co my se na tom vyřádili jako děcka jéjé, al emy teda první večer jak jsme ho dostali tak jsm ehráli auta až do 3.do rána, mamka nebyla doma
![]()
asi bych mu ho koupila, stejně se těmhle věcem neubráníte napořád a v pěti letech už tak malej není, jen bych nekupovala střílecí hry
Určitě bude mít radost, až ho najde pod stromečkem ![]()
Koupila bych,ale nemyslím si že by si ušetřila proto že hezklé hry koupíš na dvojku a jedničku sem já sama prodala za 500 kč i s 15 hrama a už ani to nikdo nechtěl
No ja se prave koukala na mmb,a docela tm bylo hone her na jednicku,ale jako volne prodeji nejsou?
Doma máme Playstation 3, ale nemá to kluk, ale partner
Vždycky mě štve mě, že na tom hraje ty střílečky je to ztráta času
Kluka k tomu teda nepustím. Dítěti bych tenhle krám nekupovala, to spíš nějaký dětský notebook třeba s angličtinou nebo se vzdělávacíma hrama. Viděla jsem nedávno v obchodech pěkné dětské ntb, tak o tom docela uvažuji ![]()
Tak loni jsme prodali Playstation 2 snad 1500 a 3 hrama a horko těžko jsme to udali ![]()
Tak detskej nootbuk mame,nejak maleho nechytl tak je schovanej na skrini,navic me malem kleplo jak to furt rvalo
samo ze bych dvojku koupila radsi,ale ta cena
pro zactek urco jednicku,le cetla jsem ze se tam daji dat i prepalene hry?nebo ne?a chlap me nese..toho tu nemam,tak u toho budu sedet po nocivh ja,misto sexovani
![]()
marra píše:
Tak detskej nootbuk mame,nejak maleho nechytl tak je schovanej na skrini,navic me malem kleplo jak to furt rvalosamo ze bych dvojku koupila radsi,ale ta cena
pro zactek urco jednicku,le cetla jsem ze se tam daji dat i prepalene hry?nebo ne?a chlap me nese..toho tu nemam,tak u toho budu sedet po nocivh ja,misto sexovani
![]()
Zkus se mrknou na nějaký bazar, tam by si tu 2 měla sehnat levně a většinou i s hrama. Jak jsem psala, byl to problém prodat i za těch 1500.
MUFICE píše:
Doma máme Playstation 3, ale nemá to kluk, ale partnerVždycky mě štve mě, že na tom hraje ty střílečky je to ztráta času
Kluka k tomu teda nepustím. Dítěti bych tenhle krám nekupovala, to spíš nějaký dětský notebook třeba s angličtinou nebo se vzdělávacíma hrama. Viděla jsem nedávno v obchodech pěkné dětské ntb, tak o tom docela uvažuji
My taky máme PS3 pro sebe
A vzdělávací hry pro děti jsou na PS3 taky ![]()
Holky prosím vas dostala jsem super levnou nabidku na koupi playstationu 1 se spoustou her,mam chut ho poridit,ale rikam si jestli neni syn jeste moc malej?ma 4.5 roku,hraji vase deti hry?ja nepustim k pocitaci,natoz k nejakym hram,ale videl to u kamaradky,a libilo se mu to,co myslite poridit?schovala byxh po stromecek,a verim tomu ze k nemu zasednu i ja