Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
marra píše:
Tak detskej nootbuk mame,nejak maleho nechytl tak je schovanej na skrini,navic me malem kleplo jak to furt rvalosamo ze bych dvojku koupila radsi,ale ta cena
pro zactek urco jednicku,le cetla jsem ze se tam daji dat i prepalene hry?nebo ne?a chlap me nese..toho tu nemam,tak u toho budu sedet po nocivh ja,misto sexovani
![]()
Ty přepálený hry jedou jen pokud máš v tom playstationu čip mi teď oznamuje manžel, my ho měli ale kde jsme ho vzali si už nepamatuje ![]()
My jsme si ten čip tehdy nechali na počkání za 500,– do něj dát.Ten prodávající tě určo bude na dotaz informovat zda ho tam má.Ale většina lidí si ho tam nechávala dávat..uvidíš. Je pravda co píší holky,že PS2 je mnohem lepší na grafiku,ale myslím,že prcka nezklameš ani tím PS1.Zvlášt když musíš otáčet každou korunu.. ![]()
Dekuji holky za radu ohledne toho cipu,jsem ani nevedela ze neco takoveh existuje,dvojku jsme mely jeste ve vztahu s otcem mych deti,tzv.darcem spermatu,tky jsme u toho prosedeli cele noci,nez ho teda dal do zastavarny
ale taky jsem toho nazoru ze malemu bude stacit ta jednicka alespon pro zacatek,nez budou nejake koruny na vic,myslim ze bude koukat i tak co to je
hele holky pamatujete si na ty hry na telku jak se tam zasouvala ta kazeta?j jsem na tom ujizdela jako mala,Mario a spol,vlastne maria bych si zahrala i ted
![]()
Super Mario je furt, ale jen na Nintendu…takže by to mohlo jet na WII ![]()
Jinak to starý bylo super, taky jsme měli ![]()
Taky bych ho koupila.Můj syn měl určitě jedničku než šel do školy,takže něco jako bude tvému malému.
Nekoupila bych to,je na to ještě malý.Když už má sedět u tv tak ať kouká na pohádky…Jinak ať si hraje a nebo lítá po venku ![]()
Manža má PS2,jednou to prcek zdědí,ale do 6ti má času dost ![]()
Jinak PS1 bych nekupovala,máme PS2 s čipem a ty hry se dají sehnat za pár korun ![]()
Holky pozde uz je koupenej,teda jsou odeslany penize,jinak malemu ho dam,ale urcte ho budu k nemu poustet minimalne,o venkovni zabavu nemam strach,bylime na vesnici,a mmalej je venku od rana do vecera,pohadky poustime vesmes az vecernicek,nekdy o vikendu prez den dvd,nic hrozneho…a hry chci naucne,zadne stfrileci hovadiny,a kdyz ho to nechytne tak si poridim maria
ale me ted napadlo,mam lcd telku,novou,nevite jestli do ni strcim ten kabel,jak tam jsou tri do zastrcky,cervena,zluta,bila?omlouvam se jinak to popsat neslo
![]()