Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Našla jsem na Weleda stránkách dva druhy Měsíčkových koupelí. Každá je jiná, ale vypadají podobně. Tak nevím, kterou mám koupit, abych ji mohla používat od začátku.
Jmenují se:
Mě přijde asi lepší ta druhá. Co používáte vy? A můžu už na novorozence?
Moc děkuju ![]()
Máte zkušenost s Weleda Měsíčková koupel na dobrou noc?
Přidejte zkušenost s Weleda Měsíčková ...Ahoj,
ja som pre malého užívala od začiatku tú druhú, pretože ( i keď obsahuje alkohol ), lepšie zvláčni pokožku. Tá druhá mi príde menej hydratačná. Inak teda - s bylinami ( s mateří douškou ), ale nepredstavovala som si to tak, pre mňa je tá voňa dosť nemiminková. Dodnes ju používam, keď je malý prechladený a potrebujem ho trochu nainhalovať pri kúpeli.
My sme užívali kompletnú
u Weleda, tak sa rada podelím o skúsenosti, ak bude záujem.
A možeš od úplného začiatku. Nám sa hlavne do zimy super osvedčil balzám do zlého počasia. Napr.
No - som pripravená odpovedať.
Pekný deň
Niké
AHoj,
tak my taky dlouho používali tu druhou. Honzík měl ekzém, ale po Weledě nikdy neměl problém. Super je i ten krém, co píše nike , krém proti opruzeninám i olej po koupeli.
Nemůžu si ji vynachválit ![]()
Moc díky ![]()
Tak asi zkusím tu druhou, dělám si seznam, co všechno budu od Weledy objednávat, ale nechci zase koupit všechno - je to dost drahé ![]()
Ještě přemýšlím o koupi Weleda:
Stačí to? ![]()
Tak olej na masáž bříška jsem nezkoušela, krém proti opruzeninám je skvělý, vyléčí i už započaté opruzeniny, ale Honzík na ně netrpěl (možná právě díky tomu krému?) a místo měsíčkového mléka jsme měli olej (v lékárně mi ho tehdy doporučili víc, snad i déle vydrží a rychle se vstřebává
)
Tak přeju dobrý výběr ![]()
Moc díky ![]()
Já právě nevím jestlí olej nebo mléko. Olej používá více maminek, ale já mám strach aby nevysošoval (oleje to dělají).
A v tom mléce je mandlový olej a sezamový olej, tak třeba bude taky dobrý ![]()
Tenhle olej nevysušuje. Ale pokud máš pocit, že mlíko bude lepší, tak ho ber, určitě bude taky fajn ![]()
Škoda, že ty vzorky vyjdou o tolik dráž. Jinak bych si nakoupila vzorky a pak se rozhodla. Ale zdá se mě že jsou předražený ![]()
Také se přidávám, že krém na opruzeniny je bezva. Co nezachránil Bepanthen, vyléčila Weleda ![]()
Díky moc
Já zkusím pár věcí koupit a kdyby to náhodou mimču nevyhovovalo, tak to použiju na sobě ![]()
Takže skúsim zhrnúť naše skúsenosti :
Mydielko Weleda - super - umývali sme prdelku počas dňa, nevysušuje, ani veľmi nemastí
Kúpeľ - krémová - tá bez byliniek, super, kúpali sme od narodenia v kýbliku, kvoli manipulácii s mimi - nebolo klzké, ale pekne hydratované
Kúpeľ s bylinkami - nehydratuje až tak, ale skvelá pri chorobe
Mliečko - výborné, pre nás bolo lepšie v lete, rýchlo sa vstrebáva
Olej - super, pri natieraní sa jemne nahrieva, samozrejme super hydratuje ( jediná výtka - asi po roku sa nám objavili malé suché fliačiky na nožke, riešili sme Excipialom )
Krém na tvár - obsahovo super, ale ťažko sa rozotiera
Krém do zlého počasia - úžasný, žijeme na horách, je fakt preverený ( pozor na hydratačné krémy v zime, však )
Krémik na prdelku - rok sme frčali iba na tom, súhlasím s hlasmi predo mnou, lepšie ako bepanten a čokoľvek iné. Po roku som prešla na Hipp proti opruz. a nedám na neho dopustiť.
Tak asi tak. Rozhodne by som šla do vzoriek, ono je to drahšia kozmetika, tak radšej ísť na istotu. Za dobré ceny sa dajú kúpiť v dm, ale napr. Weleda má aj Weleda baby klub, čo je tiež fajn.
Niké
Zebro - tak si zajdi do DMka, kup si dva tři vzorečky (super je dárková krabička olej na zadeček+mast na zadeček+mast na obličej) a uvidíš.
Já teď nakoupila Weledy straaaašně moc. Drahé je to tedy otřesně, ale chtěla jsem přírodní kosmetiku, navíc tato opravdu úžasně voní. Jemně, ale krásně. (A heč, mám koupený i olej na masáž hráze, olej na strie, olej na celulitidu - jsem se chtěla aspoň jednou v životě po koupání olejovat, no
).
Krém do zimy mě taky nadchnul, nic jiného, uspokojivého, bez obsahu vody jsem nenašla.
Díky za rady ![]()
Já právě myslím, že ty vzorky vyjdou mnohem dráž než ta velká balení. Radějí asi koupím pár normálních balení a snad nebudou problémy ![]()
Ve Weleda baby klubu jsem přihlášená, měla bych mít 10% slevu ![]()
Ten olej na masáž hráze zvažuju, ale ještě uvidím ![]()