Jané Slalom Pro 09 nebo Peg Perego GT3?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
který je lepší?
Dobrý den chci se zeptat zda nemá někdo zkušenosti s kočárkem Jané slalom pro 09 a nebo Peg Perego GT3? v krámě mi byli nabídnuty tyto dva kočárky a nevim který je lepší.
Předem vám moc děkuji maminky za vaše rady!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, myslím, že tady už taková diskuze byla
Podle mě je PP lepší
Já mám Jane Slalom. PP je sice těžší, ale jinak vymakanější. Příště bych šla do něj
Více úložného prostoru, super velký koš pod kočárem, nánožník na zip.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc za radu. Hrozně se mi líbí janéčko že je uvnitř dítě krásně schované před nečasem. U PP se mi moc nelíbí ta pláštěnka že nejde přez boudičku ale to jde asi jen o zvyk.
Máme roční holčičku jezdíme ke koním takže hodně terénu a času stráveného v kočárku tak potřebuji pohodlí pro mimi!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S pláštěnkou jsem PP neviděla, ale vždycky se dá dokoupit nějaká uni
Jane má prostor pro dítko, ale PP snad taky. Má ho kamarádka s o půl roku starším chlapečkem a já vždy závidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já mám GT3, ta pláštěnka sice není přes boudu, ale ta bouda je naprosto nepromokavá, takže to vůbec nevadí,dokonce i když jsem jí prala - v ruce a sprchovala jí vodou, tak zespoda byla pořád suchá. A taky je dobré, že boudička jde přetáhnout dopředu před dítko, když je špatné počasí - když teda úplně neleží. A místa je tam hodně, podle mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit