Jané Slalom Pro 09 nebo Peg Perego GT3?

13
3.12.10 15:23

který je lepší?

Dobrý den chci se zeptat zda nemá někdo zkušenosti s kočárkem Jané slalom pro 09 a nebo Peg Perego GT3? v krámě mi byli nabídnuty tyto dva kočárky a nevim který je lepší.
Předem vám moc děkuji maminky za vaše rady!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14500
3.12.10 15:25

Ahoj, myslím, že tady už taková diskuze byla :) Podle mě je PP lepší :) Já mám Jane Slalom. PP je sice těžší, ale jinak vymakanější. Příště bych šla do něj :) Více úložného prostoru, super velký koš pod kočárem, nánožník na zip.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.12.10 15:39

Děkuji moc za radu. Hrozně se mi líbí janéčko že je uvnitř dítě krásně schované před nečasem. U PP se mi moc nelíbí ta pláštěnka že nejde přez boudičku ale to jde asi jen o zvyk.
Máme roční holčičku jezdíme ke koním takže hodně terénu a času stráveného v kočárku tak potřebuji pohodlí pro mimi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
3.12.10 15:44

S pláštěnkou jsem PP neviděla, ale vždycky se dá dokoupit nějaká uni :) Jane má prostor pro dítko, ale PP snad taky. Má ho kamarádka s o půl roku starším chlapečkem a já vždy závidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
3.12.10 16:27

Ahoj,
já mám GT3, ta pláštěnka sice není přes boudu, ale ta bouda je naprosto nepromokavá, takže to vůbec nevadí,dokonce i když jsem jí prala - v ruce a sprchovala jí vodou, tak zespoda byla pořád suchá. A taky je dobré, že boudička jde přetáhnout dopředu před dítko, když je špatné počasí - když teda úplně neleží. A místa je tam hodně, podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí