Odstrkovadlo Puky - jízda venku

10170
28.11.10 11:37

Odstrkovadlo PUKY - jízda venku

Minulý týden v herně se dcerce moc líbilo odstrkovadlo PUKY . Nevím přesně, jestli to bylo WUTSCH nebo Pukylino. Každopádně dcerka na něm krásně jezdila.
Máte někdo s ním zkušenost? Dá se s ním jezdit i venku nebo je vhodný jen pro použití doma? A pokud ano, tak jezdí v každém terénu a nebo třeba jen po kvalitních chodnících - těch u nás totiž moc není.

Mám zkušenost jen s endurem. NA tom Tobík jezdil brzo a byli jsme spokojeni, teda až na ten rámus:-)

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
28.11.10 11:51

Máme Wutsch a Samík na něm řádí jak ďas jenom venku - doma by neměl kde. Projede i po hrubém makadamu (to ho musím potlačit, protože by musel víc zabrat, ale zvládl by), po trávě, v terénu, přes bahno… Všude. Kvalitních chodníků též moc nemáme, ale jede to i po nekvalitních :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
28.11.10 11:58

Anguo - moc děkuji. Tak to jsem ráda, že venku jezdí. Asi ho POlince k vánocům pořídíme. Nemusí mít všechno poděděné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.11.10 12:01

Určitě pořiďte, je fakt super. Jediný problém je, že jak je takové těžší a Samík je na to zvyklý, tak pak padá z půjčených endur :roll: Třeba když si nadhodí přední kolo nebo tak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
28.11.10 12:09

To se mi právě líbilo. Přišlo mi , že je stabilnější. V tý herně mají různé druhy vozítek a enduro ji nenadchlo, na něm jí to nešlo. Z Puky byla nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.11.10 13:34

Je to tak, je stabilnější. Zároveň má ale trochu vůli v těch řidítkách, takže se malinko kývou do boku - nesletí, ale balanc ho to trošku nutí držet - i když je to zbytečné :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
7.3.11 13:30

Holky obnovuji diskuzi. Moc se mi líbí odrážedlo Puky, chtěla bych ho malému koupit k prvním narozeninám. Jsou dva Pukylino 75cm a Wutscch 80cm, a nevím který koupit. Jelikož je to odrážedlo dražší, ráda bych koupila už to větší, aby nám chvíli vydrželo. Bohužel jsem ho v Brně nikde neviděla tak to nemůžu vyzkoušet. Máte někdo doma, jaké jste brali?
Anquo - vy jste kupovali to Wutsch, kolik bylo Samíkovi?
Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.3.11 18:16

Mišelo - my jsme nakonec koupily to menší Pukylino. POli na něm jezdí od 14 měsíců úplně bez problémů. V herně jsem zkoušely i Wutsch, a to zvládá taky. Pukylino jsme koupily, protože chceme ještě jedno dítko a tak aby ho využívat co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
7.3.11 20:56

Achdarku - no díky za zkušenost. Asi půjdu do toho Wutschu aby mu to déle vydrželo. To odrážedlo je fakt moc hezké a už se těším jak ho budeme mít doma, snad se synovi bude líbit a bude na něm jezdit:-).
Jo prosím tě ještě ty kola asi nejsou nefukovací co? Ale jsou gumová že?
Jinak Poli je opravdu krásné jméno.

Příspěvek upraven 07.03.11 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.3.11 21:22

Diky, nám se POlinka taky moc líbí. Hlavně žádnou neznáme.-)
Ano, ty kola jsou gumová. Tobík měl takovou tu klasickou motorku Enduro. Puky je fakt mnohem lepší a hlavně je tiché. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
7.3.11 21:31

No tak to jsem ráda, že je tiché a lepší než enduro, ono ve všech diskuzích ho maminky doporučují jako dobré odrážedlo, ale já jsem chtěla něco co už vypadá jako kolo:-).
Tak ho jdu objednat :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
8.3.11 15:24
Mišela1 píše:
No tak to jsem ráda, že je tiché a lepší než enduro, ono ve všech diskuzích ho maminky doporučují jako dobré odrážedlo, ale já jsem chtěla něco co už vypadá jako kolo:-).
Tak ho jdu objednat :dance: :dance: :dance:

Kde ho objednáváš? Asi do něho taky pudem :palec: ráda bych taky větší malý má totiž už teď 77 cm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
8.3.11 15:52

Ahoj, na Mimibazaru. Protože jsem ho v Brně nemohla najít v obchodě tak jsem na mmb psala paní z Brna, jestli to třeba nemají skladem. No sice skladem nemá, ale poradila mi obchod kde ho měli tak se asi zajedu podívat i když jsem už na 99% rozhodlá pro Wutsch. Jinak jsem to ještě viděla na www.okolokola.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.3.11 10:30

Ahoj holky, za jak dlouho se vasi prckove naucili na Puky? Ja mam prave dilema, chci nasi 15m holcicce poridit prvni odrazedlo a prioritou je, aby se na nem rychle naucila a bavilo ji to :wink:
Rozhoduji se mezi endurem a Puky, ktere je samozrejme mnohem kvalitnejsi, ale vidim 2 mozne nevyhody - jestli neni moc tezke? My bychom kupovali urcite Wutsch (Zuzka ma 83cm) - ale je to to drobek, vazi 9,5 kila, tak aby ho utahla. A pak jestli vase deti nenarazi nozickama do prednich kolecek? Kamaradka si na toto stezovala u ctyrkoloveho plastoveho odrazedla a doporucovala mi trilkolove.
Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2126
12.3.11 07:53
těžké se mi nezdá, tuhle jsem šla kolem obchodu s dětským zbožím a měli ho zaparkovený venku, tak jsem si ho potěžkala a přišlo mi lehký, jako asi těžší než plast, to jo, ale nijak výrazně.
spíš jsem přemýšlela nad jinou věcí, bydlíme v ulici, která je z kopce (do kopce - záleží kterým jdete směrem)..nedá se tam nějak přidělat taková ta vodící tyč? mám strach, že se malá rozjede a budu ju lovit někde na konce vesnice :nevim:
Aliik píše:
Rozhoduji se mezi endurem a Puky, ktere je samozrejme mnohem kvalitnejsi, ale vidim 2 mozne nevyhody - jestli neni moc tezke? Dekuju :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí