Odrážedlo Puky – Ostrava
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odrážedlo Puky - Ostrava
Marně sháním prodejce koloodrážedla PUKY s brzdou v Ostravě a okolí. Nejbližší možnost je v Olomouci. V recenzích čtu jen samé chvály, přesto není nad osobní zkušenost. Poradíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
u nás doma,ale bez brzdy… ![]()
já jsem ho znala od kamarádu. Koupila jsem ho přes MMB bez předchozího odzkoušení a paráda!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně bych obešla prodejny s koly, gigasport, sportissimo nebo velké dětské potřeby jako je chicco, sambaby a snad se najde ochotný prodejce, který by to objednal na prodejnu aby jsi to mohla testnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu říct, že jsme výběru koloodrážedla věnovali moře času a objeli hodně prodejen sportu, včetně výše zmiňovaných, ale pouze v jednom případě znal prodejce značku Puky ![]()
. Docela mě to překvapilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jako s jogurty Humana. Na nějaké promo akci jsem koupila tuto značku jogurtů pro mimča a malé chutnají, tka jsem je chtěla koupit. Dle infa pracovnice Humany je má každá větší lékárna. No, Ostrava je asi malé město
páč mi několik lékárnic tvrdilo, že to neexistuje. Znali to jen v jedné lékárně, ale nešlo jim to objednat.
Víš co mě ještě napadlo? Napsala bych výhradnímu dovozci zn. PUKY, ať ti napíše nejbližší prodejnu, kam odrážedlo dodává. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám smůlu. Dle informací je nejbližší dovozce skutečně až v Olomouci
. Kačenko, chval, vychvaluj do nebes, ať se rozhoupu dřív, než ho vyprodají. V některých situacích potřebuji mírný kopaneček do zadnice ![]()
Evo, Tobě děkuji za rady! Nevím, jak je to v lékárnách, ale Humana výrobky jsem náhodou objevila v Sambaby ve Slezské Ostravě. Můžeš to spojit s nákupem věciček pro mimi
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
PUKY je super - zvlášt ta plošinka na nohy - to žádné jiné odrážedlo nemá a právě toto tvoří ten nácvik na kolo - nohy si tam dítě uloží jakoby je mělo na šlapkách…
Nemáme to s tou brzdou - nechěla jsem,aby ho něco při jízdě znervoznovalo…Naučil se na něm jezdi už během 3 dní.
Podle mě bude stačit jak ho cvičně posadíš na jakékoliv jiné odrážedlo - stejně vysoké…
NEZAPOMEŇ SI K NĚMU KOUPIT I HELMU!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky nevíte někdo, kde by se dalo koupit Puky LRM v Ostravě? Přeci jen uběhl rok od dotazu, třeba je někde nová zkušenost ![]()
v bazaru se sehnat nedá - když se objeví, je okamžitě pryč. Z internetu ho objednat nechci, chci aby se na to malý posadil a vyzkoušel si to, v ideálním případě
Díky za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit