Odrážedlo Puky – Ostrava

46
26.11.10 23:49

Odrážedlo Puky - Ostrava

Marně sháním prodejce koloodrážedla PUKY s brzdou v Ostravě a okolí. Nejbližší možnost je v Olomouci. V recenzích čtu jen samé chvály, přesto není nad osobní zkušenost. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4257
27.11.10 00:00

u nás doma,ale bez brzdy… :lol:

já jsem ho znala od kamarádu. Koupila jsem ho přes MMB bez předchozího odzkoušení a paráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
27.11.10 08:18

Normálně bych obešla prodejny s koly, gigasport, sportissimo nebo velké dětské potřeby jako je chicco, sambaby a snad se najde ochotný prodejce, který by to objednal na prodejnu aby jsi to mohla testnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.11.10 21:50

Můžu říct, že jsme výběru koloodrážedla věnovali moře času a objeli hodně prodejen sportu, včetně výše zmiňovaných, ale pouze v jednom případě znal prodejce značku Puky :-(:nevim:. Docela mě to překvapilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
29.11.10 07:59

To je jako s jogurty Humana. Na nějaké promo akci jsem koupila tuto značku jogurtů pro mimča a malé chutnají, tka jsem je chtěla koupit. Dle infa pracovnice Humany je má každá větší lékárna. No, Ostrava je asi malé město :-D páč mi několik lékárnic tvrdilo, že to neexistuje. Znali to jen v jedné lékárně, ale nešlo jim to objednat.

Víš co mě ještě napadlo? Napsala bych výhradnímu dovozci zn. PUKY, ať ti napíše nejbližší prodejnu, kam odrážedlo dodává. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
1.12.10 20:13

Mám smůlu. Dle informací je nejbližší dovozce skutečně až v Olomouci :zed:. Kačenko, chval, vychvaluj do nebes, ať se rozhoupu dřív, než ho vyprodají. V některých situacích potřebuji mírný kopaneček do zadnice :-P
Evo, Tobě děkuji za rady! Nevím, jak je to v lékárnách, ale Humana výrobky jsem náhodou objevila v Sambaby ve Slezské Ostravě. Můžeš to spojit s nákupem věciček pro mimi :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
1.12.10 20:43

ahoj,

PUKY je super - zvlášt ta plošinka na nohy - to žádné jiné odrážedlo nemá a právě toto tvoří ten nácvik na kolo - nohy si tam dítě uloží jakoby je mělo na šlapkách…

Nemáme to s tou brzdou - nechěla jsem,aby ho něco při jízdě znervoznovalo…Naučil se na něm jezdi už během 3 dní.

Podle mě bude stačit jak ho cvičně posadíš na jakékoliv jiné odrážedlo - stejně vysoké…

NEZAPOMEŇ SI K NĚMU KOUPIT I HELMU!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
26.4.11 12:36

holky nevíte někdo, kde by se dalo koupit Puky LRM v Ostravě? Přeci jen uběhl rok od dotazu, třeba je někde nová zkušenost ;-)
v bazaru se sehnat nedá - když se objeví, je okamžitě pryč. Z internetu ho objednat nechci, chci aby se na to malý posadil a vyzkoušel si to, v ideálním případě
Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ