Ve kterém týdnu těhotenství jsem?

Anonymní
20.3.24 15:47

Který jsem tt???

Moc prosím o radu. Poslední MS byla 4.2., ovulace byla posunutá na 22.-23.2. Pozitivní tt jsem měla 4.3. Který jsem teď týden těhotenství? 6+3tt podle MS? Nebo je to méně podle ovulace? Na uzt mám velký gestační váček :nevim: Prosím o názory a zkušenosti. Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37075
20.3.24 15:49

Týdny se počítají bud podle menstruace, případně ti pak upřesní týden podle prvního screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.24 15:56

Nejpřesnější to budeš mít po screeningu, nebo po dalších návštěvách u doktora. Mně se to po prohlídce u doktorky posunulo o dva týdny.

Proč to takhle vůbec řešíš? Je potřeba zjistit kdo je tatínek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.24 16:28

Nene, tatínek je jistý :) máte pravdu holky, moc to řeším až mi z toho šibe :zed: nemůžu porovnávat utz s ostatními. Doktor řekl, roste, vše je v pořádku, uvidíme se za 3 týdny, to už bude srdíčko. Omlouvám se, dám si pohov a hodím se do klidu :pankac: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6549
20.3.24 16:33

Hoď si to do těhotenské kalkulačky.
Ano, počítá se to podle poslední ms.
Pak dávají obvykle 2 termíny porodu - podle ms a podle velikosti, který ti řeknou na screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
20.3.24 16:43

Zadej si to do těhotenské kalkulačky. Ale stejně se pak TP určí podle ultrazvuku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.3.24 21:20
@Anonymní píše: Více

Taky jsem vyšilovala. Neznám ani datum ovulace ani datum MS, na dvou kontrolách po sobě jen váčky bez plůdku, doktorka už mě připravovala na nejhorší… a pak najednou o pár dnů později byl i plůdek I tlukoucí srdíčko :srdce: Chce to fakt trpělivost a vůbec si nevyčítej nervozitu, já ty dny mezi prvními kontrolami každý večer strachy obrečela.
Ty rané výsledky těhotenských testů a rané kontroly jsou svým způsobem hrozné zlo :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.24 10:44

Moc Vám holky děkuji za zprávy! :srdce: nejspíš to bude mladší tak počkám co ukáže utz za 3 týdny :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky