Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
AmCauky ![]()
V kvetnu 2013 cekame mimco a ja bych prosila o radu, ktery kocarek by plnil tyhle specifikace:
Prosim poradte s Vasimi zkusenostmi
Dekuji x
![]()
@Jana1982
no páni ![]()
kdyby jsi nelpěla na těch kolech doporučila bych ti brio go
ale s těma kolama, no tak asi MUTSY nebo maxi cosi mura, možná ještě xlander move-záleží i a ceně
![]()
Ahoj, mám baby heaven line od taka, není drahý a je výbrný. Měla jsem menší problém hnedka dva dny od koupení, ale to nebyla technická vada kočárku, ale prostě u výroby špatně narazili nýtky.. už je to v pořádku, jela jsem lesem, jela jsem ve sněhu, jela jsem po šutrách a malá nevěděla, že se veze:D korba je největší jaká jde, kočár je stabilní, polstrovaný tak akorát, pohodlný určitě je, měkký vevnitř (ted se bavím o sportáku), korbička polohovaci, vše pratelné, matrac měkoučká. po i proti směru, kolečka nafukovaci, skoro stejně velká, je lehoučky na ovládání, já mám 170cm jezdím uplně super, rukojeť se dá nastavit. Manžel má 196cm, jezdí s kočárem na procházky a nikdy si nestěžoival, do ničeho nekopem, nehrbíme se. není drahý (vyšel mě na 7500 dvojk. trojka stojí kolem 8000) mám serii len, je to super, vypadá to elegantně a není tam vidět žádné fleky, čistí se skvěle
tady máš odkaz, akorát se dívám, že pro velký zájem ho pán asi zdražil ![]()
http://www.kocarky-ostrava.cz/…e-col-3-306/
od taka je většina kočárku výborná. Vybírala jsem před tím opravdu dlouho a pečlivě, z mnoha značek, firem a států a musím říct, že tenhle splnil veškerá má očekávání:))
X lander má kamarádka a pořád na něj něco nádává, jednou jsou to kola, pak má posunuté těžíšte, snadno se převrátí do zadu u sportáku, korbicka je mikroskopická, nánožník ji nesedí, profoukne..
co mám já ten baby heaven, tak pořád jenom srovnává a nadává na x lander. mutsy je straslive drahy, stejne jako hartan (který je ovsem uzasný, maxi cosi si hodne lidí stěžuje, že u sportáku decko sjíždí pořád dolů a je malý. ![]()
@helenkka píše:
Taky mě napadá Mutsy, ale na časté skládání do auta to teda ideál není. Je pekelně těžký
no tak ta mura je také vcelku těžká, možná i těžší jak mutsy ![]()
Jo a stím skládáním, potáhnu dvě páčky a je složený, vleze se nám i do krátké felicíe.
@MarieOVMUC
kamarádka má ten nový MOVE a naopak je moc spokojená, malej byl v korbičce snad do 10 měsícu a místa dost, sedačka je otočná, kola bezproblému…
@adelina3 píše:
@MarieOVMUC
kamarádka má ten nový MOVE a naopak je moc spokojená, malej byl v korbičce snad do 10 měsícu a místa dost, sedačka je otočná, kola bezproblému…
jestli myslíš x lander, tak ten nový neznám, ten 2011 je hrozný, hrozný, hrozný
myslím, že jsem před pár měsíci viděla i ten nový s těmi natočnými kolečky, působil dost futuristicky, dost jako tank, váhu jsem nezkoušela, nelíbil se mi, korba byla celkem malá.
@MarieOVMUC
je to tento
http://www.malvik.cz/…-X-Move-2012
a měla jsem možnost s ním jet a jelo se pěkně, ale jak dál je dobrej to nevím, já mám po xxxy kočárcích Brio go a to je pro mně ten nejlepší co jsem kdy měla a že jich nebylo málo
![]()
Ja myslela tenhle http://www.slune-cz.cz/…fix-adapter/
nevím, ten nový nedokážu posoudit, ale vypadá uplne stejne, jen se s ním dá jen po i proti smeru, naklánaní u sportáku ani malý nánožník neřeší.
@MarieOVMUC
dit je uplně jinej ![]()
viděla jsem ho i s nánožníkem a na mslého nefoukalo nic… ![]()
Dik
nastuduju co jste psali a ja nechapu proc jsou vpredu mensi kolecka jak vzadu…to jen kvuli vahe? Ja chci stabilny kocarek jelikoz tu v Anglii jsou chodniky na figu…a nechci kocar co vrze a kdyby se i houpal tak by byl supr…asi jsem moc narocna ![]()
@Jana1982
ty kola zas nejsou o moc menší jak ty zadní
u nás jsou taky teda chodníky šílené a kostky…no hele brio i houpe
a hopací teda je mutsy ![]()
Dik kouknu na to..dufam ze moje cestina je vcelku oki..muz je cech ja slovenka. U prvniho kluka jsem mnela polsky kocarek kluboky co se menil na sportak…nevim co to bylo ale byl super velky a bomba pro jablonecke chodniky
tu v anglii strasne fouka a stale lije jak z konve takze potrebuju super kocar haha…kuknu na te co pisete.....ale porad nechapu proc jsou predni kola mensi i jen o trochu ![]()
Mimochodem po 8rokoch ja uz nevim ani jak se dite prebaluje ne to jak vybrat spravny kocar haha tak dik vsem za pomoc ![]()