Který obchod je nejlevnější :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ja chodím do toho kauflandu, albert netusim, ten nemam pobliz
ono teda záleží co no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina kaufland nesnáším kvůli tomu že ten u nás je hrozně nepřehledný ![]()
- Citovat
- Upravit
Prijde mi, ze kaufland. Albert nesnasim oddoby co koupil Interspar a kvalita sla strme dolu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezdim jen Globus a Lidl a to jen proto, ze je mam nejbliz a Globus ma nejlepší maso ever - v tom nasem je bourarna a ještě mi schovavaji velke kosti pro psa a Lidl, ze je takovy mensi a mají tam všechno. Jestli je něco v akci nebo stoji jinde o korunu méně neresim, pac to usetrene stejne projedu v benzinu…
- Citovat
- Upravit
@aiwwa Taky chodím ráda do Lidlu ![]()
Jinak z těch velkých ještě většinou Kaufland.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 S tim masem z globusu mas absolutni pravdu. Lepsi jak leckde v reznictvi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Kriss Tina kaufland nesnáším kvůli tomu že ten u nás je hrozně nepřehledný
To mi ani nepřijde, jako nikdy nemůžu najit, kdyz maji v akci neco co nemaj v běžné nabidce, ale jinak uz sem zvyklá. Hlavně ovoce a zeleninu u nas maj dobrou a levnou. Maso nevim, to berem u reznika nebo mame domácí
ale co maj teda drahý jsou příkrmy pro děti a celkově všechno jídlo pro miminka od mlika az po prikrmy, to taky berem jinde
fakt je to krám od krámu a všude maj něco no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejraději mám Glubus a Lidl, jestli jsou nejlevnější netuším, jinde nenakupuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky chtěla bych se zeptat jaký obchod je podle vás nejlevnější
kdysi to byl podle mě kaufland dneska jsě toho názoru že jezdíme do Albertu přijde mi nejlevnější
jak jste na tom vy kde nakupujete a co je podle vás najlevnějši?