Který overlock

7159
22.10.18 15:36

oba overlocky jsou 3a 4 nitné, stehy stejné, regulace délky a šířky stehu, a diferenciál…
Brother má výhodu že má navíc volné rameno,

Toyota nemá v ČR klasické zastoupení firmy s šicími strojemi, proto se prodává téměř výhradně přes velké Eshopy jako Mall, Alza apod… takže nikde vám ho nepředvedou, pouze to koupíte přes net a pozdější servis nebude všude,
kdežto Brother má klasické zastoupení a síť prodejců a servisů šicích strojů, pozdější servis nebude problém, je v každém větším městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56
22.10.18 15:42

Ja jsem vycetla, ze i Toyota ma volne rameno. Navíc se mi libi, ze je celokovovy. Mamka ma overlock toyotu a normalni stroj Brother, oba perfektní, ale ten plastovy brother nepusobi vubec „bytelne“. Toyotu ma 20let a toho se ten brother spise nedozije. Navic s toyotou nikdy problem nemela,etak brother musela resit xkrat. Spis mi reknete, jestli mate prehled o obou, kdyz odhlidnete od materialu, servisu, ceny, ktery ma lepsu funkce, ktery je lepsi jako overlock, mockrat dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
22.10.18 15:49

Toyota nemá volné rameno, a všechny overlocky jsou kovové, mají kovovou kostru, plastové by nevydržely ty vibrace
pokud máte špatné zkušenosti s Brotherem, tak proč jste ho dala do výběru???
pokud nepotřebujete volné rameno, tak bych šel do Janome 990 : http://autosedacky.mimishop.cz/…tava-4-patek
a pokud chcete volné rameno tak do Lady 700 : http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… ( máte tam fotku jak vypadá vnitřek overlocku, že je to všechno kov)
v obou případech je v ceně několik patek a hlavně bezproblémový servis u kteréhokoliv opraváře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.10.18 18:35

Brother jsem zvažovala, protože jsem ho našla nejvýše v žebříčcích. Nicméně mockrát děkuji za tipy, už teď mi přijde nesympatičtější Lada, pokud tedy nemáte ještě jiný tip? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.10.18 18:45

A neporadil byste mi také, kdybych chtěla nějakou cenově dostupnou kombinaci overlocku a coverlocku, jaký bych mohla zvolit? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.10.18 08:32

@Delique vyhněte se kombinaci, to předělávání je složité, musí se stroj pracně seřizovat při předělání z overu na cover, nemá to význam, to vám určitě potvrdí každý dobrý opravář.
Je lepší mít extra overlock a cover, cenově to vyjde podobně jako když koupíte kombinaci a nebudete se u toho tolik vztekat.
U Coverů pokud chcete jen spodní krytí tek Janome 2000 CPX : http://autosedacky.mimishop.cz/…px-cover-pro
pokud chcete i horní krytí tak Brother CV 3550 : http://autosedacky.mimishop.cz/…other-cv3550
všechny ty overlocky a covery o kterých jsme tady psali, najdete u nás v prodejně a můžete si je vyzkoušet, pokud budete mít zájem.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.18 08:28

Který overlock

Dobrý den všem, rád bych se zde poradil. Asi měsíc jsem věnoval posuzování overlocků. Teď bych byl moc rád za pomoc z rozseknutím mezi dvěma favority. Zajímal by mě váš názor na overlocky:
Juki MO-114D a Janome ML744D. Overlock sháním jako doplněk k šicímu stroji Pfaff Select 4.2.
O Juki jsem slyšel, že je velmi kvalitní u Janome velmi mírně převažuje výhoda volného ramene.
Moc vás prosím o pomoc. Zmítá mnou rozhodovací paralýza. Limit na overlock je do 15 tis. Kč.
Velmi děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.10.18 14:13

@FrantisekS v domácnosti je volné rameno výhoda jak u šicího stroje tak i u overlocku, přeci jen se v domácnosti nejvíce oblečení spravuje a s tím volným ramenem se lépe dělají rukávy, nohavice. Takže z těchto 2 tu Janome, navíc ušetříte skoro 5t.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.18 06:22

@steeve Moc děkuji za radu. Jsou tyto overlocky srovnatelné rychlostí i kvalitou. Vím, že Janome má plynulý rozběh šití. Má jej i Juki? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
25.10.18 08:28

@FrantisekS oba mají stejné typy stehů, takže jsou srovnatelné, oba mají 120W motor takže stejně silné, oba mají elektronický spouštěč, takže stejný pozvolný rozběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.18 08:34

@steeve Moc Vám děkuji za rady, byli pro mne zásadní. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí