Který šlapací traktor pro dvouteťáka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
m86
497
11.6.14 14:24

Který šlapací traktor pro dvouteťáka?

Ahoj, vím, že tady diskuze je o traktůrcích. Ale potřebuji maminku, co koupili dvouletému prckovi traktor a „zvládl“ ho. Náš malý není žádné tintítko, jen bych potřebovala poradit, který model traktůrku mu vybrat. Nekupovaly jste některá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6016
11.6.14 14:32

Koupila jsem Falk a je to dost velké. Nešlape, i když na šlapátka dosáhne. Zatím máme v obýváku, tak na tom jen sedí a díval se na telku. Ale vlečku nakládá a vykládá furt. Prostě se s tím hraje pořád dokola po svém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.6.14 14:36

@m86 řekla bych, že dvouleťák ti to ještě neušlápne. Max. někde na cyklostezce na rovném povrchu. Já už mám většího kluka a v tomhle věku se teprve učil na tříkolce šlapat, na traktoru až kolem tří let. Známá má dvouletého chlapečka a ten šlapací traktor vozí po dvoře, šlapat vůbec neumí

• Citovat
  • Upravit
m86
497
11.6.14 14:41

Prý je to jak které dítě, syn je celkem statný. Ale právě miluje něco nakládat a vykládat, tak radost by měl tak či tak… paní psaly tady na diskuzi o tomto… http://www.digiboss.cz/…vlek/d40695/ … ten jen kdyby ho viděl už by bláznil radostí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.6.14 14:43

@m86 Rolly toys jsou kvalitní traktory… mají několik modelů a i dokonce podle značek opravdových traktorů.. to ocenil náš větší, že si mohl vybrat

mají různé velikosti
http://www.prozemedelce.cz/…tory/c-1238/

a různá příslušenoství a vozíčky za ně :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
m86
497
11.6.14 14:45

Díky, nejspíše vyberu tuto značku :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
11.6.14 15:27

Netuším, co máme za značku (snad Falk?, je v garáži), ale je to takový ten, co mají všude možně, stál 1000,– v nějaké akci, jinak by byl o pár stovek dražší. Syn ho dostal ke 2. narozeninám a přestože všude dosáhl a je celkem zdatný, tak ho neušlápl ani omylem. Ve 3 už to šlo, teď mu budou 4R a řádí na tom pěkně, ušlápne i na lehce nerovném povrchu, když to není daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
11.6.14 15:30

Děkuji :-) když neušlápne, jde přivázat nějaký provaz a táhnout dítě? :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
11.6.14 15:33

Jo, taháme furt na provázku, jak mladšího, který ani nedosáhne na šlapky (1,5R), tak toho staršího, bez námahy se mu to samo líbí :mrgreen:. Akorát na tom našem není přímo očko, tak máme přivázaný provaz zespodu na přední nápravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
11.6.14 15:34

Tak to je supr :-) Kdyžtak budeme ze začátku tahat :) Ale nakládat hlínu, atd. to bude určitě :mrgreen: To on miluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
11.6.14 15:40

Jo, taky máme takového nádeníka, co má rád tyhle pomocné práce :mrgreen: a mladší to od něj chytá taky. Takže traktůrek se celkem vyplácí, ani jsem nečekala, že ho bude bavit ještě ve 4 letech (a mám pocit, že teď ho baví nejvíc). A když nefrčí traktůrek, má ještě dětské pracovní kolečko a celou řadu nářadí k tomu (lopata, rýč, hrábě), takže ho využijeme jako lacinou pracovní sílu u baráku :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
11.6.14 15:43

Jak tak čtu, tak Tobík je to samé :D kolečka vozím úplně všude, jen otevřu auto, už řve „koloooo“..musela jsem mu je vytáhnout i do obchodu, jinak by nešel :-) a nářadí máme taky, protože strašně rád pomáhá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže dle vás soudím, že traktůrek bude supr dárek :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
11.6.14 16:02

Určitě, vyblbne se s ním nadlouho :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
11.6.14 16:03
:mrgreen: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.6.14 20:32

@Samamama My jsme pro pětiletého syna kupovali k narozeninám ten největší model, do 10 let, s posuvným sedlem. On je výškově nadprůměrný a ten klasický už mu byl malý, málem si koleny vyrazil zuby :mrgreen: A tenhle je fajn, vydrží mu dlouho. On ho miluje :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino